Amerikanen Donald Young lyckades ta sig förbi kvalet i ATP Memphis. Nu ska han försöka vinna sin första ATP-match sedan oktober.

  • Match: Donald Young – Xavier Malisse
  • Speltips: Xavier Malisse
  • Odds: 1,67 @ Pinnacle
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 20/2, 17.00
  • Turnering: ATP-Memphis (hardcourt)

3 av 24. Det är Donald Youngs vinstfacit på ATP-touren. Han föll 150 platser på rankingen under 2012 och det ser allt annat än just ut för amerikanen.

Han lyckades dock ta sig förbi kvalet till Memphis genom att besegra Michel Russell i kvalfinalen. En match som höll future-nivå. Högst.

Donald vann 58% av sina förstaservarna och blev breakad sju gånger. Det är helt obegripligt att han vinner en sådan match, men det säger nog mer om hur totalt värdelös Russell är.

Han ställs emot Xavier Malisse som håller en helt annan nivå. Mannen med den härligt hästsvansen spelade kanske inte på sin högsta nivå i San Jose, men tog sig till tredje rundan och vann de matcher han förväntades att vinna. Belgaren är bäst på snabba underlag och eftersom att Memphis har extremt snabb matta kan man räkna ut att Donald får problem.

Dessutom faller det sig så fint att Malisse har en helt ok serve och ett riktigt bra returspel. Förra året slog belgaren sensationellt ut Andy Roddick i Memphis och har under 2012 slagit spelare som Donald Young bara får se på tv.

Får jag över 1,60 på Malisse så finns det ingen som helst anledning att inte spela. Malisse vinner här mer än två av tre gånger.