Ett av Sveriges framtidshopp vid namn Elias Ymer jagar US Open kval och för att ha en chans så måste han vinna dagens match.

  • Matchen : Ymer – Semrajc
  • Liga : Challenger Cordenons
  • Speltips : Ymer att vinna matchen
  • Odds : 1.64 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 19.00

 

Elias Ymer ifrån Sverige är ett av Sveriges största framtids namn tillsammans med sin bror Mikael. Han visade redan förra året att han är totalt orädd och att han har en enorm talang då han höll på slå ut Dimitrov ur Båstad Open förra året. Elias har visat otrolig grusform i år och har hela 40-9 i matcher på underlaget. Han var otroligt dominant på ITF touren och har nu tagit ett kliv upp till Challenger touren som han försöker bosätta sig på. Elias har en bra första serve, han får mycket gratis poäng på den och får moståndarna över bollen så brukar han ha såpass bra chans att kunna kliva över till sin forehand och sätta ett enormt tryck.

Janez Semrajc ifrån Slovenien var uppe på Challenger touren förra året men har halkar ner till ITF touren och han har inte visat bra form på senaste. Att han har spelat Bundesliga matcher är för att han behöver självförtroende, han behöver vinna matcher och det gör han, dock med nöd och näppe emot ”dåliga” spelare. Janez har en bra första serve, men andra serven brister det på och om Elias visar upp samma returtagning som han har haft på senaste så ska detta gå vägen.

Lycka till!

/Lidde

Startade även upp en twitter som ni kan börja följa mig på @Liddess