Elias Ymer går in för en riktigt tuff batalj emot en av dom bättre grus spelarna på Challenger touren, Ramirez-Hidalgo. Isner spelar alltid riktigt bra i USA och möter en spelare som inte brukar prestera på den stora scenen, Matosevic.

  • Matcherna : Ymer – Ramirez Hidalgo & Matosevic – Isner
  • Liga : Challenger Cordenons & ATP Cincinnati
  • Speltips : Ramirez Hidalgo & Isner att vinna sina matcher
  • Odds : 1.93 @ Pinnacle Sports
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 14.00

 

Elias Ymer rekade jag i förra matchen vilket gick utmärkt, han gav oss några units och nu hoppas jag på att han gör samma sak. Ymer är som jag skrev i den förra reken en stor talang, men han är alldeles för instabil i något set under matchen för att kunna hota dom större spelarna redan nu. Ymer dominerade två set emot Semrjac men förlorade ändå ett set med 6-1 och vann endast 2 bollar i hans serve då.

Ruben Ramirez-Hidalgo ifrån Spanien har varit en av Challenger tourens större spelare på gruset, han tar sig alltid långt i turneringarna men inte riktigt hela vägen. Han spelade väldigt bra igår emot Dutra Silva som är riktigt bra på gruset han med, han körde över honom totalt i två set med 6-1,6-0 men lyckades förlora det andra setet med 4-6. Ramirez är några klasser bättre än Ymer för tillfället.

————————

Marinko Matosevic är ingen spelare man vill lita på i dom större sammanhangen och speciellt inte emot Isner som i princip bara plockar poäng i USA vilket är otroligt anmärkningsvärt att han inte lyckas utanför USA. Matosevic har kvalat sig in till denna turneringen igenom att slå 3 medelmåttor, i kvalet slog han Ante Pavic och Mannarino, i första omgången slog han Mahut som knappt vet hur man vinner längre.

John Isner behöver ingen större presentation, han är en av världens bästa servare och retur spelet stämde riktigt bra emot Kevin Anderson och han vann i två raka set med breaks vilket är anmärkningsvärt emot en såpass bra servare och spelare som Anderson är. Isner kom till final hit förra året och han vill nog mer än gärna behålla dom poängen för att behålla sin ranking.

Jag anser att Ramirez är några klasser för stora för den unga Ymer just nu och att Isner helt enkelt är för bra för Matosevic och därför inkasserar jag 4 units på denna dubbeln.

Lycka till!

Följ mig på Twitter @Liddess för mer spel!