Elias Ymer spelar i Helsingfors Challenger turnering emot Maxime Dubarenco och Ymer ska vanligtvis vinna denna matchen väldigt ofta.

  • Matchen : Ymer – Dubarenco
  • Liga : Challenger Helsinki
  • Speltips : Ymer att vinna matchen
  • Odds : 1.61 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 14.00

 

Elias Ymer ifrån Sverige är vårat framtids namn tillsammans med sin bror Mikael. Jag har rekat Elias relativt mycket och det brukar gå bra så varför inte igen? Jag förstår varför oddset är som det är på Elias men ändå inte. Formen har varit i botten men att han har fått kvala in sig var troligtvis väldigt bra för självförtroendet och sin framtid, att han vet att han hör hemma på Challenger nivån. Elias styrka ligger i sin forehand, han gillar att trycka till med den och försöka sätta press på motståndaren, däremot har han haft svårt för omställningen från gruset till dom snabbare banorna vilket har resulterat i sämre resultat.

Maxime Dubarenco är en spelare som trivs bäst inomhus och trots det är han ingen smärre mirakelman på detta underlaget i Helsinki då det inte är lika snabbt som andra inomhus banor. Maxime tog sig till huvudturneringen genom att kvala och det blev hans andra challenger huvud turnering i år. Dubarenco slog dock ut Becker i kval finalen men tittar man till att Dubarenco bara vann 22% av Beckers serve poäng är inte så skrämmande.

Detta är lite nu eller aldrig för Ymer, jätte chans för att ta enkla poäng och detta är matcher han bara ska vinna om han ska ta sig vidare till högre nivåer.

Lycka till!

/Lidde