Toppmöte i serien mellan seriefemman och seriesexan och känslan inför matchen är att det kommer bli en oerhört jämn match mellan två lag som vill vinna matchen.

Yeovil – Swindon
Spel: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 1.83 @ Unibet
Insats: 7/10
Spelstopp: 20.45

Lagen ligger som sagt femma och sexa i tabellen och dem har samma poäng då båda har 63 poäng. Man innehar därmed playoffplatserna men man har samma poäng som sjuan i serien och man har 4 poäng upp till direktuppflyttningsplatserna så en seger här vore väldigt bra för båda lagen!

Yeovil är seriens näst bästa hemmalag med 11-3-5 som resultatrad och 33-19 i målskillnad på dessa matcherna. Formen är sådär för laget som har 2 raka kryss bakom sig nu och före det slog man toppkollegan Tranmere på hemmaplan med 1-0. Nu är det hemmaplan för laget igen och här trivs man enormt bra som sagt. Man spelade 2-2 senaste hemmamatchen men före det hade man 7 raka segrar bakom sig! Yeovil har utan tvekan kapacitet för att slå Swindon här och även om man inte slår dem så lär man göra minst 1 mål framåt!

Swindon har absolut en av seriens bästa offensiver med sina 61 gjorda mål den här säsongen. Formen är inte så tilltalande då man har 1 seger, 1 oavgjord och 1 förlust på lagets 3 senaste matcher och då är förlusten den senaste matchen. Man är i stort behov av en vinst nu så man inte ramlar under playoff-strecket för man vill absolut inte missa kvalet och man har fortfarande stor chans att nå hela vägen upp till direktuppflyttningsplatserna men då behöver man vinna matcher av den här typen. Swindon är helt okej på bortaplan och formen är bra då man har 3 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust på lagets 5 senaste matcher och noterbart är att man gjort mål i samtliga dessa 5 matcher!Skytteligaledaren Patrick Madden gör minst

1 mål för sitt Yeovil ikväll!

Yeovil får tillbaka viktige kaptenen Jamie McAllister här plus att man lånat in Vitalijs Maksimenko och anfallaren Jordan Cook från Brighton och Charlton.
Swindon får klara sig utan mittfältaren Alan Navarro och försvararen Troy Archibald-Henville här då båda är skadade.

Yeovil är urstarka på sin hemmaplan där man öser in mål för dagen och man har nu gjort mål i 14 av lagets 15 senaste matcher på hemmaplan! Nu ställs man mot ett Swindon som är tunga att möta och som dessutom gjort näst flest mål i serien och så det mesta talar för att båda lagen gör mål i matchen. Swindon har förövrigt gjort mål i 7 av lagets 8 senaste matcher på bortaplan!