Yeovil visar fin form för dagen och vi får ett fantastiskt högt odds för hemmasegern här. Jag bugar och bockar och kliver in tungt på här spelet, häng på!


Yeovil – Preston
Spel: 1
Odds: 2.35 @ Pinnacle
Insats: 8/10
Spelstopp: 20.45

Yeovil ligger på 7e plats i tabellen vilket innebär att man just nu innehar sista kvalplatsen till Championship. Man har 4 poäng ned till 8an i tabellen men samtidigt är det bara 5 poäng upp till serieledarna Tranmere. Så alla poäng är otroligt viktiga för Yeovil nu. Man har en riktig dunderform för dagen där segrarna radas upp för laget. Man är uppe i 6 raka segrar nu varav de 5 senaste segrarna är tagna mot lag som ligger betydligt högre upp i tabellen än Preston. Den här matchen bör vara en munsbit för Yeovil så jag kan inte förstå hur spelbolagen tänker här med sina odds?

Preston ligger på 17e plats i tabellen och har 7 poäng ned till nedflyttningsstrecket. Man har en usel form för dagen då man har två raka förluster mot lag som ligger bakom dem i tabellen. Före dessa matcher spelade man 2-2 hemma mot 8e placerade Coventry och innan det åka man på stryk hemma mot Walsall med 1-3. Som sagt så är formen allt annat än bra för dagen och nu ställs man mot ett heltaggat topplag som jagar direktuppflyttning… Man har sett svaga ut den senaste tiden och när man inte klarar besegra lagen nedanför sig bör man ha stora problem med de som ligger ovanför sig…Yeovil har en stekhet målskytt i Patrick Madden som öser in mål för dagen. Han har gjort mål i 5 matcher på rad och är uppe i 8 gjorda mål på dessa matcher! Han ligger delad etta i seriens skytteliga och det mesta talar för att han tar över som ensam ledare efter den här matchen! BET365 erbjuder 2.25 på att han gör mål någon gång under matchen… TAGET!

Yeovil kommer till spel med bästa tänkbara lag här!
Preston har problem inför den här matchen då man saknar sin avstängde back Bailey Wright. Lägg därtill skador på Stuart Beavon, Joel Byrom och Jack King.