D. Moskva gjorde en dålig insats igår och vi går raskt vidare med en match från Engelska League One. Usel form hos det ena laget och jag spelar emot direkt.

  • Match: Yeovil – Leyton Orient
  • Tips: Leyton 0 (Asian Hcp)
  • Odds: 1,98 @ Ladbrokes
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20.45 25/10

Analys:

Yeovil har mindre smickrande statistik att luta sig tillbaks på. Formen är också riktigt dålig med 0-2-3 på de fem senaste matcherna och laget innehar jumboplatsen just nu. Laget har värvat och lånat in flera olika spelare men verkar ha svårt att få till ett bra spel. Truppen är annars duglig men Yeovil kommer att få det tufft om dom inte vänder den här negativa trenden. Till den här matchen får man dessutom klara sig utan viktige backen Luke Ayling som drog på sig ett rött kort senast. Senaste vinsten kom 13 september, vilket är en evighet i dessa sammanhang. Jag tror laget får det svårt här trots hemmaplan.

Leyton Orient har efter en knagglig start börjat hitta formen igen. Laget har 3-2-0 på de fem senaste och har inte förlorat på 4 raka bortamatcher. Förra säsongen placerade sig laget på 7:e plats så det finns absolut kapacitet i laget i den här serien. Bl.a. så har Kevin Lisbie inlett bra med 4 mål på 7 matcher, Lisbie har meriter från Premier League och är en av laget viktigaste spelare. Daniels saknas pga avstängning men laget känns klart starkare än hemmalaget här och bör kunna knipa en vinst här. Om inte annat så får vi insatsen tillbaks vid oavgjort.

Lycka till!

//Josef