Många turer i Leeds då tränaren fick sparken men det stämde inte visade det sig till slut, Yeovil har haft det tufft och fortsätter att ha det jobbigt i ligan, bör inte ha något med poängen att göra i denna match. Har hittat ett spel i denna match som betalar riktigt bra och som måste testas.

Match: Yeovil – Leeds
Spel: Leeds 0
Odds: 1.75 @ Pinnacle
Insats: 7/10 units
Spelstopp: 8/2 13:15

Jumbon Yeovil har haft en tuff säsong hittills och ligger hjälplöst sist i tabellen sju poäng upp till säker mark. Man tog klivet upp från League One till Championship efter förra säsongen och har inte riktigt fått till det i den högre ligan denna säsong. Endast 1 vinst på dom 9 senaste försöken och den vinsten kom något överraskande borta mot Birmingham med 2-0. 1-0-4 på dom fem senaste matcherna och hemma denna säsong har det inte varit roligt, 2-2-8 och 8/15 i mål. Att göra så lite mål på hemmaplan går bara inte om man ska spela på denna nivån och det är inte mycket som verkar stämma för laget i deras spel. Yeovil planerar att starta Tom Lawrence i sin första matche för laget, Lawrence kommer på lån från Manchester United. Joe Ralls planeras vara tillbaka, samma med Sam Hoskins och Liam Davis.

leedsmccormack

Det har varit många turer kring Leeds senaste tiden och då framförallt gällande tränaren Mcdermott. Han fick först sparken men det kom sedan fram till att personen som gett honom sparken inte haft dom befogenheter som krävdes för att göra det och Mcdermott är fortfarande tränare för laget. Man gjorde en riktigt bra match senast iallafall då man avfärdade Huddersfield med fina 5-1 hemma, Mccormack stod för ett fint hattrick i matchen. En vinst som garanterat stärkte laget då det gått lite trögt den senaste tiden, 1-1-3 på dom fem senaste. Borta denna säsong har det varit lite mixat och man har 4-2-7 denna säsong på resande fot, 15/22 i mål. I tabellen ligger man på en 11:e plats och är i allra högsta grad med i kampen om play-off.  Matt Smith är tillbaka i laget efter avstängning, i övrigt inga andra nyheter kring laget och det blir inte större förändringar än det lag som vann mot Huddersfield senast.

Yeovil har fast i botten och där lär man nog ligga resten av säsongen, laget gör helt enkelt inte tillräckligt ifrån sig i sina matcher för att kunna göra något åt sin situation. Leeds tog en stärkande seger senast och bör ses med god chans till vinst idag, Mccormack tycks ha vaknat och stod för en riktigt bra insats senast, kan mycket väl göra ett par mål i denna match också. Tror Leeds avgår med segern här då man är det bättre laget och kan vara på gång nu, man är också i behov att ta alla poäng nu om man ska ta in på gänget på play-off platserna. Garderar oavgjort och spelar Leeds 0 då oddset är klart spelvärt.