Andra divisionen i Davis Cup och Taipei tar emot tennis nationen Australien.

  • Matchen : Yang – Hewitt
  • Speltips : Hewitt att vinna med 3-0 i set
  • Odds : 1.91
  • Units : 3.5/5
  • Spelstopp : 01.00

Lleyton Hewitt ifrån Australien spelar för att ta tillbaka sitt land till högsta Divisionen och det lär han nog lyckas med. Hewitt har börjat komma tillbaka mer och mer och jag var ändå rätt så imponerad av honom i Australian Open, tyckte dock synd om honom att han fick möta Tipsarevic i första omgången annars hade han gått vidare. Han har en rätt bra första serve men det bästa är hans grundspel där han spelar väldigt flakt med både sin backhand och forehand så det passar utmärkt på detta underlaget som det kommer att spelas på (hardcourt).

Tsung-Hua Yang ifrån Taipei är en spelare som håller till på Challenger touren och han är absolut ingen toppspelare där, inte alls. Jag har sett några matcher av han tidigare och jag tycker inte han har imponerat på mig någon gång, han mötte Smyczek i Honolulu’s Challenger förra veckan och då lyckades han att ta 4 games och Hewitt är en såpass mycket bättre spelare än Smyczek så jag kan inte se att Yang ska kunna ta ett set av Hewitt.

Jag spelar bara 3.5 units på detta spelet då det ändå är i Taipei men Hewitt är några klasser för bra för Yang och detta ska han lyckas med.

Lycka till!

 

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba