Har hittat ännu ett bra spel i segundan, som alltså kör sin sista omgång ikväll. Det är i matchen Xerez – Barcelona B som vi hittar spelet, där jag förväntar mig ett målkalas. Haka på!

  • Match: Xerez – Barcelona
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 1.55 @ expekt
  • Insats: 10/10 units
  • Spelstopp: 19:30

Xerez ligger på en 14:e plats och har inget att spela för här, precis som Barcelona B. Man har varit inblandade i en hel del målkalas på slutet och de tre senast matcherna har slutat 3-2, 4-1 och 2-2. Nu har man hemmaplan ikväll och vill säkert trycka på lite extra framåt för att avsluta säsongen på ett snyggt sätt. Oftast när man inte har något att spela för så är det inte lika viktigt att tänka defensivt, utan man tar den offensiva ”rajden” och jobbar hem lite halvhjärtat sen. Lite av en sådan hawaii-fotboll förväntar jag mig ikväll ifrån två lag som vill framåt.

Hemmalaget saknar en mängd defensiva spelare, vilket inte försämrar det här spelet. Doblas (GK), Mendoza (DF), Gerard (DF), Tato (FW), Raul Camara (DF), Barber (MF), Lombán (DF) och Israel (MF). Detta innebär att man kallat in en 4-5 b-lagsspelare.

Barcelona B kommer ifrån en 2-0 vinst mot Las Palmas, men innan det blev man faktiskt nollade i två raka matcher. Men detta har sin förklaring då man inte ställde upp med något särskilt vasst lag offensivt i dessa matcher. Till dagens match ser det väldigt bra ut framåt då man har både Dos Santos och skyttekungen Deulofeu tillbaka, samtidigt som man saknar en del defensiva kuggar som hade täppt till bra bakåt här.

Saknas gör alltså Montoya (DF), Bartra (DF), Planas (DF) och Muniesa (DF), som alla vilas trots att dom för fit for fight. Även frågetecken för Sanchez (MF) som testas sent.


En betydelselös match där säkerligen båda lagen väljer att tänka framåt i första hand. När dessutom det saknas en hel del defensiva spelare så kan jag bara se över 2,5 mål här!

Testar även 2/10 units på över 3,5 mål till 2.40, oddset hittar ni hos expekt.

/e@sy