Rosenborg gjort sitt igår och Öster borde väl ha vunnit över Värnamo med det spelövertag man hade? Nya tag idag och vi har ett minst sagt uselt utbud av matcher men jag har ändå hittat ett bra och befogat spel i de lägre divsionerna i England. Häng på!


Wrexham – Hyde
Spel: Wrexham -1.5 (asian handicap)
Odds: 2.20 @ Pinnacle
Insats: 5/10
Spelstopp: 20.45

Wrexham är kandidater till att slåss om uppflyttning denna säsongen och här ställs man mot Hyde som är nykomlingar i serien. Wrexham har inlett på ett bra sätt men inte utmärkt då man ligger 7a efter 6 omgångar. Det är framförallt spelet på bortaplan som inte riktigt funkar då man på hemmaplan har 2-1-0 som resultatrad på sina 3 hemmamatcher. Wrexham är normalt sett väldigt starka på sin hemmaplan i Wales och förra säsongen var man seriens bästa hemmalag men trots det lyckades laget inte ta sig upp utan man åkte ut mot Luton i kvalet. Nya tag i år och ett lag som Hyde ska besegras utan problem!

Hyde är precis så dåliga som många trodde på förhand. Man har inte värvat något spektakulärt utan man tror på den trupp man har och det har gjort att man ligger näst sist i tabellen och står utan seger efter 6 omgångar. Man hade lite nykomlingsstyrka i de två inledande omgångar då man lyckades kryssa i båda. Men i de 4 senaste matcherna har man förlorat allihopa och de 2 senaste matcherna har man dessutom åkt på stryk med 2 mål eller fler!

Något som talar för mitt spel är att Wrexham dessutom har vunnit båda sina hemmamatcher med 2 mål eller fler! Nu är det dags för ännu en storseger! Den här ska jobbas in ikväll, någon som har något annat bra spel på de engelska lägre divisionerna ikväll?