Bottengänget Wolves tar emot Watford som kämpar i toppenstriden. Jag har hittat ett mycket spelvärt spel här, häng på!


Wolves – Watford

Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.70 @ Ladbrokes
Insats: 8/10

Spelstopp: 20.45

Wolves ligger på nedflyttningsplats men har bara 2 poäng upp till säker mark så alla poäng är otroligt viktiga för laget i dagens läge. Formen är dock allt annat än bra och nya tränaren Dean Saunders har inte riktigt fått ordning på laget ännu men man har spelat upp sig rejält den senaste tiden men har märkligt svårt att vinna matcher. Han har coachat laget i 8 raka matcher nu och man har inte mäktat med att vinna någon match ännu. 4 förluster och 4 oavgjorda har det blivit och nu står man med 2 raka förluster mot Cardiff hemma och Barnsley på bortaplan. Noterbart är att 6 av dessa 8 matcher har slutat med att båda lagen gjort mål vilket talar för mitt spel här.

Under Dean Saunders så har lagets offensiv kommit igång även om den ibland är lite väl ineffektiv så skapas det ändå en del chanser vilket man ser till lagets senaste matcher då man gjort mål i lagets alla 4 hemmamatcher under Dean Saunders, tyvärr har man även släppt in mål i samtliga dessa matcher vilket lett till 2 oavgjorda och 2 förluster på dessa matcherna. Nu möter man seriens bästa bortalag och då får man nog svårt att spika igen bakåt…

Watford är riktigt starka för dagen och ligger tvåa i tabellen på samma poäng som trean Hull. Som ni förstår är poäng minst lika viktigt för Watford här som givetvis vill upp i Premier League igen! Formen går inte att klaga på då man har 4 segrar och 1 oavgjord på lagets 5 senaste matcher. På bortaplan imponerar man rejält och resultatraden 10-5-2 säger det mesta om lagets styrka på bortaplan och lägg därtill målskillnaden 38-24. Som ni ser så snittar laget övet 2 mål per match på bortaplan samtidigt som man ofta släpper in mål i sina bortamatcher. Nu möter man ett hungrigt Wolves som är riktigt, riktigt segersuget och det blir ingen lätt match…


Watfords sylvasse anfallare Matej Vydra gör minst 1 mål ikväll!

Wolves har inga nya skador att oroa sig över utan man saknar fortsatt Foley, Stephen Ward, Sylvan Ebanks-Blake, Kevin Doyle och Dave Edwards.
Watford ser ut att få klara sig utan sin förstemålvakt Alumnia som skadade sig senast. I övrigt saknar man fortsatt Fitz Hall, Tommie Hoban, Eustace och Neuton.  

Wolves är lite på gång och var väldigt nära att kryssa mot Cardiff hemma senast så det lär ha gett laget nytt självförtroende inför den här drabbningen. Watford går som tåget och radar upp segrarna men någon gång måste väl laget få en reaktion och göra en dålig match? Kanske redan ikväll mot ett hungrigt och desperat Wolves. Jag tror båda lagen gör mål och matchen känns på förhand oviss även om det givetvis är fördel för Watford.