Wolves är stora favoriter att vinna League One i år och det är med all rätt i mina ögon. Man har inlett piggt och ser riktigt vassa ut för dagen. Idag ställs man mot ett mediokert gäng och jag kliver in tungt på ett bra spel i mina ögon!

Wolves – Crawley Town
Spel: Wolves över 1.5 mål
Odds: 1.85 @ Betway
Insats: 8/10
Spelstopp: 20.45

Wolves åkte ur Championship förra säsongen och spelar numera i League One där man är stora favoriter att vinna hela serien. Man har fått behålla ett par av sina ”stjärnor” då bland annat offensiva krafterna Kevin Doyle, Bakary Sako och Leigh Griffiths alla stannat i klubben för att ta upp dem i Championship igen. Wolves har inlett på ett bra vis då man inledde säsongen med att spela 0-0 borta mot Preston och efter det tog det fart ordentligt för Wolves som krossade Gillingham hemma med 4-0 och nu senast vann man med 2-1 borta mot Bristol City. Man har bra kapacitet i truppen och offensiv spelar med gott om självförtroende för dagen vilket talar för mitt spel här!

Crawley var nykomlingar i League One förra säsongen vilket innebär att nu står man inför ytterligare en tuff säsong men jag tror man lyckas hålla sig kvar. Man är ett typiskt mittenlag i mina ögon men att vinna eller ta poäng borta mot ett topplag som Wolves tror jag inte man lyckas med. Framförallt inte med tanke lagets usla spel inledningsvis där man spelat riktig hawaiifotboll och lagets defensiv har radat upp svaga insatser. Man inledde säsongen med att vinna med 3-2 hemma mot Coventry och det följdes upp av 3-3 borta mot Tranmere. I senaste matchen förlorade man med 1-2 hemma mot Rotherham. Som ni ser har man släppt in 7 mål på lagets inledande 3 matcher och nu ställs man inför tuffaste uppgiften hittills.

Leigh-Griffiths_thumb
Leigh Griffith, Kevin Doyle och Bakary Sako löser det här spelet åt oss!

Wolves har inga skador eller avstängningar att oroa sig över. Lagets senaste nyförvärv, mittfältaren Kevin McDonald, som sägs hålla Premier League klass enligt många har inte fått någon speltid ännu. Det kan vara dags för honom att debutera nu inför hemmapubliken.
Crawley har inga skador eller avstängningar att oroa sig över heller.

Kort summering:
Det är inget snack om att Wolves har ett betydligt bättre lag än Crawley och lagets offensiv har vaknat till ordentligt nu. Det finns massor av kapacitet i laget och har lagets offensiv en bra dag så gör man 2 mål redan före haltvid här. Crawleys defensiv har varit usel inledningsvis och ikväll står man inför en ruskigt jobbig uppgift när man ska ta sig an starka Wolves på Molineux. Det här ska vara en bra uppgift för Wolves som bör vinna det här tämligen enkelt.