Här har vi ett riktigt tungviktsmöte för att vara League One fotboll. Wolves ramlade ur Championship förra säsongen medan Sheffield United år efter år åker ut i playoffen upp till Championship. Nu ställs de mot varandra och jag har saken klar för mig, häng på!

Wolverhampton – Sheffield United
Spel: 1
Odds: 1.91 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 16.00

Wolverhampton har inlett säsongen på ett mycket bra vis med 6 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust. Man har spelat två raka ”lokalderbyn” mot Shrewsbury borta och Walsall hemma. Hemmamatchen mot Walsall slutade med en förlust, en i mina ögon ganska väntad förlust då Wolves spelat mindre bra den senaste tiden. Bortamatchen mot Shrewsbury slutade med seger med 1-0 efter att man återigen fått en straff i slutminuterna av matchen. Wolverhampton har vunnit flera matcher nu utan att direkt imponera och det är en styrka man ska ta vara på. Man är tunga att möta och till slut nöter man ned motstånden och vinner. Man har vunnit 4 av lagets 6 matcher med uddamålet och idag lär det återigen bli en relativt jämn historia som jag utan tvekan tror att Wolves går segrande ur. Man har flera spelare i bra form där anfallaren Leigh Griffiths (4 mål) imponerat rejält i offensiven tillsammans med Bakary Sako (3 mål) och Björn Sigurdarson (2 mål).  Formen och självförtroendet hos spelarna kommer ta dem långt i den här matchen och jag har väldigt svårt att se hur man ska tappa poäng här mot ett hopplöst Sheff. U!

Sheffield United inledde säsongen med en seger men efter det har laget 6 förluster och 1 oavgjord match så formen får ses som ruskigt usel för laget som har enormt stora problem i sitt spel för dagen. Det är inte mycket som stämmer för laget för dagen då man har 5 raka förluster i ligan och i de två senaste matcherna mot Carlisle borta och Preston hemma så har man inte ens gjort mål. Offensiven funkar inte för laget och defensiven ser riktigt svag ut vilket givetvis inte är någon bra kombination då man ställs mot ett Wolves som är hemmastarkt och som radar upp segrar för dagen!

_69218557_leigh_griffiths
Wolves bäste målskytt, Leigh Griffiths, löser den här segern åt oss idag!

Wolverhampton har inga nya skador att oroa sig över men man får klara sig utan mittfältaren David Davis som är avstängd men i mina ögon är det absolut inget tungt avbräck då man har flera bra alternativ på den positionen.
Sheffield United får klara sig utan Callum McFadzean som är skadad och Jamie Murphy som missat lagets 4 senaste matcher är på bättringsvägen och kan finnas med i truppen här.

Kort summering:
Wolves är ruskigt tunga att möta och när de spelar på hemmaplan är det inte många lag som rår på dem. Sheffield United har 5 raka förluster bakom sig och spelar helt utan självförtroende för dagen. Man har inte ens sett bra ut i förlustmatcherna så det finns inte mycket som talar för laget här. Jag tror Wolves kommer styra spelet från början till slut och man lär stå som segrare efter 90 minuter!