Två likvärdiga lag som drabbar samman här och vi kan vänta oss en jämn match mellan lagen.


Wolfsburg – Nürnberg
Spel: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 1.90 @ Unibet
Insats: 6/10
Spelstopp: 15.30

Wolfsburg har haft väldigt svårt i de matcher man tvingats föra spelet därav det dåliga hemmafacitet där man har 2-5-6 som resultatrad. Man trivs som bäst när man får ligga på försvar och försöka kontra in bollar men så blir det troligen inte här och då är Wolfsburg bräckliga i framförallt defensiven som ofta får problem när motståndarna ställer om. Man kryssade hemma mot Düsseldorf precis före uppehållet och i matchen innan det gav man ett rejält styrkebesked när man krossade Freiburg borta med 5-2. Man vill givetvis fortsätta sitt fina facit här och man bör kunna göra minst 1 mål framåt på sin hemmaplan!

Nürnberg har riktigt fin form då man är obesegrade i 7 raka matcher nu. Man kommer från två raka segrar med 3-0 hemma mot Schalke och 2-1 borta mot bottenlaget Augsburg så formen är riktigt bra för laget som kommer bli riktigt giftiga mot Wolfsburgs usla hemmafacit! Man spelar med gott om självförtroende för dagen och man bör kunna få in minst en boll här idag.

Wolfsburgs 5 senaste matcher har slutat med att båda lagen gör mål och för motståndarna Nürnberg så har 4 av deras 5 senaste matcher slutat med att båda lagen gör mål så det talar för att båda lagen gör mål även i den här matchen!


Ivica Olic fixar ett mål för Wolfsburg idag!!

För Wolfsburgs del kom uppehållet väldigt lägligt då man får tillbaka avstängde spelfördelaren Diego, Makoto Hasebe som varit sjuk och mittbacken Naldo kommer troligen kunna spela efter sin skada. Man saknar fortsatt långtidsskadade Pilar och Perisic plus att man släppte duktige Josue till Atlético Mineiro.
Nürnberg har lite bekymmer inför matchen då man saknar Gebhart, Ildiz, Korczowski, Hlousek och Antonio här.

Det är två lag som spelat upp sig på slutet som drabbar samman här och båda behöver vinna den här matchen för att nå Europa League platserna. Jag tror vi får se två hårt kämpande lag i en jämn drabbning som troligen slutar 1-1 eller liknande…