Här drabbar två lag från seriens nedre halva samman och matchen känns väldigt öppen på förhand. Wolfsburg tillhör seriens sämre hemmalag medan motståndaran Düsseldorf till hör seriens sämre bortalag… Jag tror starkt på ett spel här!


Wolfsburg – Düsseldorf
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.85 @ Unibet
Insats: 7/10
Spelstopp: 20.30

Wolfsburg är ett av seriens sämsta hemmalag och raden 2-4-6 imponerar knappast. Man har haft en väldigt tung tid bakom sig men nu börjar det ordna upp sig för laget som har 2-2-2 som formrad på de 6 senaste matcherna. Förlusterna har kommit mot suveräna Bayern och Schalke som har en uppåtgående form. Wolfsburg har 4 raka matcher bakom sig där båda lagen gjort mål och i senaste matchen krossade man Freiburg på bortaplan med hela 5-2 så offensiven har verkligen vaknat men tyvärr är lagets defensiv inte särskilt stark…

Motståndarna Düsseldorf är ett av seriens sämsta bortalag men senast gjorde man en suverän insats när man var väldigt nära att vinna mot Bayern München på deras hemmaplan. Man hade ledningen 2 gånger om i matchen men Bayern kunde till slut vända och vinna rättvist med 3-2 efter mål med bara minuter kvar av matchen. Insatsen bör ha stärkt laget men återigen visar man prov på att lagets defensiv är usel samtidigt som man har en helt okej defensiv. Man svajar en hel del i sina prestationer men man har gjort mål i 7 av lagets 8 senaste matcher och man har släppt in mål i 7 av lagets 8 senaste matcher…


Wolfsburgs Ivica Olic har hittat målformen
igen då han gjort mål i 3 raka matcher nu.

Wolfsburg har tunga avbräck på mittfältet då man får klara sig utan avstängde Diego och skadade Perisic här.
Düsseldorf har två tunga avbräck på mittfältet här då viktige defensiva mittfältaren och lagets kapten Lumpi Lampertz saknas tillsammans med Oliver Fink som är sjuk.

Det är två lag som ofta är inblandade i matcher där båda lagen gör mål i matchen. Båda lagen har vassa offensiver som verkligen kommit igång på slutet samtidigt som defensiverna är under all kritik. Det här känns som en helt öppen match mellan ett hemmasvagt lag och ett bortasvagt lag. Känslan är att båda lagen givetvis går för seger och jag tror utan tvekan båda lagen gör mål i matchen här!