Wolfsburg har bekymmer i sitt spel för dagen då man inte imponerar direkt. Annat är det för motståndarna Bayern München som fullständigt krossar allt motstånd för dagen! Jag tror man fortsätter sin segerrad här…


Wolfsburg – Bayern München

Spel: Bayern München -1,-1.5 (Asian handicap)
Odds: 1.925 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 20.30

Wolfsburg hade stora problem i laget när man gick på uppehåll i slutet av December och nu har laget en ny tränare och förhoppningarna har givetvis varit att man ska få en positiv effekt. Man ligger för närvarande på en tolfteplats i tabellen och efter uppehållet har man 2-1-1 som resultatrad och då ska man veta att laget bara mött lag på den nedre halvan av tabellen. Man inledde positivt genom att slå 14e placerade Stuttgart med 2-0 men efter det åkte man på stryk på bortaplan mot hemmastarka Hannover med 1-2. I lagets två senaste matcher har man mött jumbon Greuther Fürth och nästjumbon Augsburg. Man spelade 1-1 hemma mot Augsburg och vann borta mot Greuther Fürth med 1-0 och man imponerande inte direkt i någon av dessa matcherna.

Man har i flera av matcherna ovan varit det spelförande laget men man har märkligt svårt att skapa några heta målchanser och när man nu ställs mot seriens bästa lag både offensivt och defensivt så lär man få riktigt stora problem. Man är ett av seriens sämsta hemmalag med 2-4-4 som resultatrad och usla 9-15 i målskillnad på dessa matcherna. Nu möter man alltså Bayern som är seriens i särklass bästa bortalag med 9-1-0 som resultatrad och imponerande 25-1 i målskillnad på dessa matcherna!

Bayern går från klarhet till klarhet och imponerar ruskigt mycket för tillfället. Man leder serien med hela 15 poäng för dagen. Man har vunnit alla fyra matcher efter uppehållet och har 11-0 i målskillnad på dessa matcherna. Lagets offensiv har imponerat lika mycket som lagets defensiv och man ser nästintill oslagbara ut för dagen! I de två senaste matcherna har man mött 10e placerade rivalen Schalke på sin hemmaplan och vunnit med 4-0 och innan det 6e placerade Mainz på bortaplan och vann med 3-0. Nu ställs man alltså mot ett Wolfsburg som inte imponerar för dagen och som slåss på den nedre halvan av tabellen. Hur ska de ha en chans mot giganten Bayern?


Bayern har Mario Mandzukic i ruskig målform för dagen!

Wolfsburg får klara sig utan Hasani, Pilar och Pannewitz som alla är skadade.
Bayern
har en viktig match i Champions League på tisdag på bortaplan mot Arsenal men laget har en enorm bredd i truppen, det märktes inte minst senast mot Schalke när man vilade Thomas Müller, supermålskytten Mario Mandzukic och Van Buyten. Alla dessa tre spelare kommer starta matchen här. Saknas gör skadade trion Pizarro, Badstuber och Martinez.