Det börjar dra ihop sig i Englands lägre divisioner och här drabbar mittenlaget Woking samman med Wrexham som kämpar i toppen av tabellen. Jag har hittat ett bra spel här!


Woking – Wrexham
Spel: 2
Odds: 2.10 @ Bet365
Insats: 4/10
Spelstopp: 16.00

Woking ligger på en 11e plats i tabellen och har 10 på till nedflyttningsstrecket med 4 matcher kvar att spela och man har ingen möjlighet att nå playoffplats heller så man har ingenting att spela för längre än en bättre tabellposition och det är inte särskilt motiverande. Motståndarna Wrexham ligger 3a i tabellen och har allt att spela för då man har 8 poäng upp till serieledarna Kidderminster. Man har 2 matcher mindre spelade än dem så en seger här är extremt nödvändig för Wrexham som givetvis vill vinna serien och bli direktuppflyttade!

Lagen matchas oerhört tuff för tillfället Woking spelade 4 matcher i förra veckan men nu har man fått vila ett par dagar och Wrexham spelar här sin fjärde match på en vecka. Man märker tydligt i Wokings spel att de klarat kontraktet redan då man mer eller mindre bara spelar av matcherna för dagen. Man hade 4 raka kryss inför förra matchen som man åkte på stryk med 4-1 borta mot Dartford.

Wrexham har som sagt allt att spela för men man har ingen imponerande form direkt men lag i den här divisionen är väldigt ojämna. De är krigare allihopa och nu när det väl gäller då tar de fram det bästa inom sig. Det märkte man i senaste matchen för Wrexham som gjorde en riktigt bra match när man besegrade ligatvåan Mansfield på hemmaplan med 2-1. Man är dessutom väldigt starka på bortaplan och det talar för laget då Woking har 1 seger på sina 4 senaste hemmamatcher och den kom mot jumbon som redan är klara för nedflyttning…


Wokings bäste målskytt, Bubb, missar resten av säsongen…

Woking har problem inför den här matchen då man saknar sin bäste målskytt Bubb som skadade sig senast och missar resten av säsongen. Lägg därtill att båda ordinarie försvararna Ricketts och Johnson saknas p.g.a skador…
Wrexham kommer till spel med bästa laget och ska ha god chans till tre poäng här. Jag tycker tvåan är väldigt spelvärd!