Här kör jag nog årets första vinnarspel av en turnering, Isner spelar alltid turneringen före en Grand Slam och det är nog därför han alltid går dåligt i Grand Slam sammanhangen men han gillar ”gratis poängen” och fortsätter därför på det.

  • Liga : ATP Winston Salem
  • Speltips : John Isner att vinna turneringen
  • Odds : 3.00 @ bet365
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 18.00

John Isner ifrån USA är en av världens absolut bästa servare och det han generellt sett är känd för är just hans servar och att han ”bara” plockar poäng hemma i USA. Han spelade inte här i Winston Salem förra året men 2011 och 2012 så spelade han här och då gick han hela vägen i turneringen och vann den. John visade upp bra form i Cincinnati’s Masters turnering där han pressade Andy Murray otroligt hårt och lyckades få två matchbollar men missade dom och förlorade sedan i ett avgörande tiebreak.

John går idag in emot en spelare han kommer köra över vid namn Klahn (2-0 i den matchen är spelbart dock bara 1.50 i odds). Den enda motståndaren som han har inför finalen som kan ställa till det är Robredo som det lär bli i en semifinal men jag tycker ändå att han ska gå vinnande ur den matchen relativt enkelt då jag tror Robredo inte har lika stort fokus på denna turneringen som just Isner har. I finalen så tror jag han får möta Kevin Anderson och då har Isner bättre serve och bättre form så jag tror att han vinner denna matchen isåfall.

Jag anser att Isner borde stå i lägre odds och jag passar på att lägga 4 units till detta oddset.

Lycka till!

Följ mig på Twitter @Liddess för mer spel!