Natten bjuder på flera intressanta matcher, men jag kommer koncentrera mig på två stycken. Winnipeg spelade vi på sist med framgång och idag gör vi ett  nytt försök, men blir det hemmavinst även denna gång?

  • Match: Winnipeg – Minnesota 
  • Speltips: Winnipeg
  • Odds: 2.25 @ Betsafe
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 20/9, 02.00

Winnipeg spelade vi på med framgång senast dem spelade. Inatt hoppas vi på ett liknande resultat. Man vann senast mot Edmonton med 3-2 efter ha haft en 3-0 ledning till i slutet av matchen då man släppte in två snabba. Annars hade man full koll på det och det var aldrig ens oroande. Idag har man ett ännu bättre lag på pappret och ännu en gång spelar man hemma i MTS Center. Laget idag är egentligen hela deras kommande NHL-trupp, med kanske bara ett par enstaka förändringar när säsongen väl startar. Såhär ser laget ut idag:

FORWARDSolli jokinen
Olli Jokinen
Anthony Peluso
Matt Hallischuk
Andrew Ladd
James Wright
Bryan Little
Blake Wheeler
Eric Tangradi
Patrice Cormier
Devin Setoguchi
Will O’Neill
Ivan Telegin
Mark Scheifele
Cody Sol

DEFENCE
Adam Pardy
Zach Redmond
Josh Morrisey
Tobias Enström
Zach Bogosian
Dustin Byfuglien

GOALTENDERS
Al Montoya
Michael Hutchinson

Minnesota har på pappret ett lite sämre lag med sig. Förra säsongen levde man egentligen på ett par enstaka spelare. Något som visade sig i längden bli tufft. Man hade svårt att göra mål och när man väl gjorde det så var oftast någon av Mikko Koivu, Devin Setoguchi (nu i Jets), Ryan Suter eller Zach Parise inblandad i målen. Till nattens match saknar man verkligen hela stommen i laget. De som sticker ut litegrann är kanske Heatley och Brodziak, i övrigt tycker jag truppen ser ganska tunn ut. Man kommer få det tufft på bortaplan mot ett starkt Winnipeg-lag. Såhär ställer Minnesota upp:

FORWARDSColorado Avalanche v Minnesota Wild
Charlie Coyle
Dany Heatley
Torrey Mitchell
Stephane Veilleux
Kyle Brodziak
Nino Niederreiter
Zenon Konopka
Carson McMillan
Justin Fontaine
Erik Haula
Zack Phillips
Mikael Granlund
Kris Foucault

DEFENCE
Clayton Stoner
Jonathon Blum
Jon Landry
Nate Prosser
Steven Kampfer
Matthew Dumba
Kyle Medvec

GOALTENDERS
Darcy Kuemper
Josh Harding


Som ni ser så är det stor skillnad på trupper, dock ingen garanti att det är det i matchen. Däremot har jag svårt att se oss få bättre förutsättningar inför en match. Jag spelar 8 units på Winnipeg att vinna efter full tid till oddset 2.25. Spelet finner ni idag hos Betsafe.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden