Idag ger jag mig in på nattens preseason i NHL ännu en gång. Senast gjorde Phoenix jobbet trots en tung start. Idag kikar vi närmare på Winnipeg i mötet mot unga Edmonton.

  • Match: Winnipeg – Edmonton
  • Speltips: Winnipeg
  • Odds: 2.25 @ Unibet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 18/9, 02.00

Winnipeg spelar inatt hemma i MTS Center och det inför förmodligen en nästintill fullsatt hemmaarena. När Jets spelar hemma är det ett enormt tryck och de har förmodligen ligans mest högljudda fans. När man spelar preseason är det som sagt en fördel om man vet vilka lag de kommer med. Jets kommer inatt spela med ett riktigt bra lag. Olli Jokinen gör bland annat sin första match ikväll och spelar tillsammans med Evander Kane och Devin Setoguchi. I andrafemman startar man med den unga talangen Mark Scheifele. En spelare som jag tror kan bli riktigt bra med tiden. Även backenlöftet Jacob Trouba startar matchen. Jag tycker man har ett spännande lag ikväll och dessutom fördel av hemmaplan. Såhär ställer Jets upp inatt:

Kane-Jokinen-Setoguchiolli jokinen
Wright-Scheifele-Frolik
Tangradi-O’Dell-Peluso
Telegin-Slater-Klingberg

Clitsome-Byfuglien
Stuart-Postma
Melchiori-Trouba

Pavelec (Pasquale)

Edmonton vet vi om att de har ett spännande ungt lag på pappret. Så har man även inatt, även om nu kanske de tyngsta pjäserna inte är ombytta till denna match. Spelare som Jordan Eberle, Taylor Hall, Ryan Nugent-Hopkins och Justin Schultz är ej med i truppen. Visst har man ett par fina spelare med, men samtidigt kanske man skulle behöva någon/några av ovanstående för att matcha Jets lag inatt. Jag tror inte det blir lättare av att man spelar på bortaplan mot ligans bästa fans. Såhär ställer Oilers upp:

Omark-Gagner-Jones
Hamilton-Arcobello-Yakupov
Pitlick-Lander-Joensuu
Moroz-Martindale-Abney

Smid-Petry
Grebeshkov-Larsen
Klefbom-Davidson

LaBarbera
Bachman


Oddset tycker jag är bra på Jets. Man är starka på hemmaplan och jag tror man vill visa fansen direkt att man ska vara med från start denna säsong. Jag spelar Winnipeg att vinna efter fulltid till oddset 2.25 hos Unibet med en medelinsats. För er som vill går moneyline-oddset bra det med.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden