Wigan ligger stabilt på playoff plats i tabellen och har förmodligen tankarna på helgens semifinal i FA-Cupen mot Arsenal. Millwall slåss för sin överlevnad och tog en mycket viktig seger i senaste matchen och laget har fortfarande chansen att rädda säsongen med lite tur. Intressant match väntar.

Match: Wigan – Millwall
Spel: Över 2.5
Odds: 1.80 @ Bet365
Insats: 3/10 units
Spelstopp: 8/4 20:45

Wigan tog ledningen strax innan halvtid hemma mot Leeds i senaste matchen och man höll den ledningen hela vägen och vann med 1-0. Wigan som haft en stabil period nu ligger på en 5:e plats i tabellen på playoff och har också ett par poäng tillgodo ner till Reading som innehar den sista playoff platsen. 2-2-1 på dom 5 senaste och 11-7-2 med 32/20 i mål hemma denna säsong. Wigan kan komma att göra en del ändringar i denna match då tankarna redan nu finns på semifinalen i FA-Cupen på lördag mot Arsenal. Jean Beausejour är tillbaka efter avstängning, Shaun Maloney kan vara tillbaka och spela någon gång under matchen, Ben Watson, Chris McCann och Roger Espinoza saknas.

malone-millwall

Millwall tog en mycket viktig seger i senaste matchen när man vann med 2-1 borta mot Nottingham. Millwall som krigar i botten är bara två poäng ifrån att ta sig upp över strecket och till säkerheten. Millwall ligger nästsist i tabellen med Barnsley strax ovanför på lika många poäng. Segern mot Nottingham var den första på ett tag och förhoppningsvis har laget nu vaknat och kan påbörja krigandet för överlevnad. 1-2-2 på dom 5 senaste och borta denna säsong har man 3-5-12 med 16/39 i mål. Jermaine Easter kan vara tillbaka i denna match vilket skulle betyda en del för laget, Dan Shittu och Richard Chaplow är dom enda som saknas.

Millwall måste framåt i denna match för att ha någon chans till 3 viktiga poäng, vinsten i senaste matchen har helt klart stärkt laget och självklart vill man dra fördel av att Wigan har en väntade semifinal mot Arsenal till helgen. Wigan i sin tur har varit riktigt stabila i sina senaste matcher och hemma denna säsong har man också varit riktigt svåra att ta poäng ifrån. Trots väntade ändringar i Wigan har man ett bra bredd på truppen. Millwall måste framåt så är det bara och detta innebär att Wigan kommer att få en hel del chanser till att kontra. Trots att Wigan har tankarna på annat håll kommer man inte att ge bort något gratis i denna match. Jag tror att vi kommer att få se en del mål i denna match och spelar över 2.5.