SPELSTOPP 07.00 på söndag morgon! Western Sydney går riktigt bra för dagen och leder nu serien i Australien och dagens motstånd Wellington är jumbo i serien och det mesta talar för en enkel hemmaseger här.

Western Sydney – Wellington
Spel: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.10 @ 888sport
Insats: 6/10
Spelstopp: 07.00

Western Sydney går som tåget i Australien för dagen och senast i raden att bli besegrade var dåvarande serieledarna Central Coast Mariners som fick sin första förlust på hemmaplan för säsongen då Western Sydney vann med 1-0 senast. Western Sydney är nu uppe i 8 raka segrar i ligaspelet och imponerar mer och mer för varje mach som går. Idag ställs man mot jumbon i serien och tränaren har i media betonat massvis av gånger att han peppat sitt lag inför den här matchen så ingen underskattning får ske!

På hemmaplan trivs man riktigt bra då man har raden 7-1-4 och 16-11 i målskillnad. Man har vunnit 6 av lagets 7 senaste matcher på hemmaplan, enda förlusten kom mot serietvåan Central Coast. Nu möter man seriens sämsta lag och då ska man inte ha några bekymmer med att vinna med ett par bollar!

Wellington har jag sett ett par gånger den här säsongen och dem är verkligen inget lag som man blir skrämd av. Deras matcher präglas ofta av felpass och kommunikationsmissar. Dem har haft 3 raka hemmamatcher nu som slutat med 1 seger, 1 oavgjord och 1 förlust. Men det går inte jämföra lagets spel på hemmaplan med lagets spel på bortaplan. Jag har sett båda deras senaste matcher på bortaplan och de har slutat med förlust med 2-0 borta mot Brisbane och 5-0 borta mot Central Coast. Man var riktigt usla i dessa matcherna och om man ser till lagets bortamatcher i år så är man uppe i 6 raka förluster nu och målskillnaden på dessa matcherna är usla 3-21. Som ni förstår talar det mesta för att Western Sydney vinner den här matchen väldigt enkelt och säkerligen med flera mål!


Hur många gånger från Western Sydneys
spelare fira den här matchen tro?

Med tanke på hur jämnt det är i toppen så måste Western Sydney vinna med många mål när man ställs man lag som Wellington för att förbättra sin målskillnad. Det skiljer 2 poäng mellan Central Coast och Western Sydney och Central Coast har 10 plusmål på Western Sydney om man ser till målskillnaden.  Central Coast fullständigt krossade Wellintgon på sin hemmaplan med 5-0 för ett par veckor sedan och nu är det Western Sydneys tur att upprepa en liknande seger!