En härlig måndagsmatch, som avrundar Premier Leageus tolfte omgång, väntar på Upton Park. Hemmalaget kan vid seger avancera upp till en femteplats. Dock avviker jag segerspel här, utan det är ett målspel som ni kan läsa närmare om här.

  • Match: West Ham – Stoke
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,72 @ Unibet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 21:00

Nykomlingarna West Ham har så här långt gjort en väldigt bra Premier League-säsong. Man är väldigt svårspelade vilket exempelvis Manchester City fått erfara. Men att Sam Allardyce lag går så pass bra är kanske ingen överrasksning om man tar en titt på lagets spelarmaterial som är rätt intressant. Vi hittar spelare som Kevin Nolan, Mark Noble, Mohamed Diamé samt inlånande Andy Carroll. Det för att nämna några.

Framför allt hemma på Upton Park är det få lag som kommer och hämtar tre poäng, man har av arton möjliga poäng plockat elva. Passande nog för det här underspelet är det en hel del skador som oroar i båda lägren. För hemmalagets del är Jarvis, Taylor, McCartney och Benayoun alla ytterst tveksamma för spel.

Det som ligger till grund för det här spelet är båda lagens filosofi. Tony Pulis och Sam Allardyce förespråkar en defensiv fotboll som bygger på långbollar och fysik. Av den anledningen kommer det heller inte bli något skönspel i den här matchen, utan det kommer bli en hel del kamp på mittplan. Hemmalaget skickar upp Andy Caroll på topp – medan Stoke kommer med två meter långa Peter Crouch, så – som sagt – en hel del långbollar på dessa herrar att vänta.

                                                                                                                                                          

 Det här kommer bli en riktigt tajt match. Jag tror på en stängd matchbild och få målchanser på grund av båda lagens sätt att spela. Blir väldigt förvånad om den här linan passeras. Knipper det här spelet med en relativt tung insats.

/Mikel