Toppen mot botten och ett klart intressant odds hämtas idag från The Championship.

  •  Match: West Ham – Nottingham
  • Tips: West Ham -1 (Asian Hcp)
  • Odds: 1,92
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 16.00 21/1

Analys:

West Ham tillhör ligans bättre lag och ligger helt riktigt på en finfin andraplats. Formen är också bra och man har 3-1-1 på de fem senaste matcherna. På hemmaplan är West Ham väldigt starka och det skall mycket till för att något lag på den nedre halvan skall kunna chocka laget och ta poäng hemma på Boleyn Ground. Spelmässigt har laget sviktat en aning på slutet men jag tror att man tar sig i kragen här och vinner. Man har ett klart bättre lag än Nottingham och skall normalt sett ta 3 enkla poäng. Skadeläget ser bra ut och man har spelare som Noble, Cole och Baldock att tillgå till den här matchen. Den här matchen är för övrigt ett utmärkt läge för Carlton Cole att hitta tillbaks till sin gamla goda form.

Nottingham har varit en stor besvikelse  i ligan och ligger inte bättre än på en 22:a plats. Formen är inte särskilt bra  heller och man har 1-1-3 på de fem senaste ligamatcherna. Man förlorade också senast på bortaplan i cupen mot Leicester med 0-4, men den förlusten lägger vi ingen större vikt på. Däremot förlorade man klart hemma mot Southampton innan dess, 0-3, ett Southampton som håller lika bra klass som dagens motståndare. Nottingham kommer inte att få särskilt många möjligheter i den här matchen och oddset på West Ham lockar.

Insatsen tillbaks vid vinst med ett mål för West Ham. För den våghalsige kan 1×2 handicap spelas till oddset 2,50, men då krävs det ju två måls vinst för hemmalaget.

Lycka till!

//Josef