West Ham är lite på gång för dagen men här möter man ett omänskligt bra Liverpool och då kan det bli tufft. Jag har hittat ett spel som känns mycket spelvärt här, häng på!

West Ham – Liverpool
Spel: Liverpool över 2.5 mål i matchen
Odds: 2.20 @ Ladbrokes
Insats: 4/10
Spelstopp: 17.00

West Ham har spelat upp sig under våren och har nu 10 poäng ned till nedflyttningsplatserna vilket ger laget ett lugn inför slutet av säsongen. Man är lite på gång nu efter två raka segrar mot Hull hemma med 2-1 och nu senast mot Sunderland borta med 2-1. Jag tror dock det kan straffa sig i den här matchen då man säkerligen kommer med fullt självförtroende här vilket bäddar för offensiv fotboll och då kan det bli problem med Liverpools snabba omställningar. Motståndarna Liverpool har gjort 15 mål på bortaplan på deras 4 senaste matcher i Premier League vilket kan ställa till det för West Ham som kan göra riktigt svaga matcher defensivt. Jag tror West Ham kommer våga gå offensivt med en hel del folk och jag tror de är segervissa här med tanke på att formen är bra för laget och publiken kommer mana på dem att försöka vinna matchen. Jag tror dock att det kommer ge motsatt effekt och Liverpool kommer ösa in mål istället!

Liverpool går ruskigt starkt för dagen och känns nästintill ostoppbara för dagen. Vid seger här tar man över serieledningen igen och med 8 raka segrar i Premier League så känns det inte särskilt otänkbart. Man fullständigt öser in mål för dagen och anfallsparet Suarez/Sturridge är sylvassa och skapar målchanser i nästan samtliga deras anfall. Liverpool har gjort 3 mål eller fler i 7 av lagets 8 senaste matcher och då har man ändå mött lag som är betydligt bättre defensiv än vad West Ham är. Man har dessutom gjort 3 mål eller fler i lagets 4 senaste bortamatcher och då har man mött bland annat Southampton och Man United som båda ligger före West Ham i tabellen! 

luis-suarez_2773289b
Luis Suarez håller toppform för dagen och gör minst 2 mål här!

Kort summering: 
Liverpool
känns oslagbara för dagen och de fullständigt öser in mål. Nu möter de ett i mina ögon svagt och darrigt försvar vilket bör innebära goda chanser för Liverpool att återigen bjuda på en målexplosion. Bara fyra lag har släppt in fler mål än West Ham på sin hemmaplan så någon vidare stark defensiv har man inte att sätta emot när Premier Leagues bästa offensiv kommer på besök! Oddset 2.20 måste bara spelas med tanke på dessa förutsättningar!