Båda lagen kommer från bra insatser men det mesta talar emot ett lag. Häng med.

West Ham – Leeds
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.73 Ladbrokes
Spelstopp: 2011-08-21 14:15

Efter förlusten i premiären visade West Ham att man ska tillbaka till Premier League och vann sin andra match mot Doncaster, den vinsten följdes sen upp med fina 4-0 borta mot Watford i senaste matchen. West Ham har det som krävs i laget för att ta steget tillbaka till Premier League på en gång och fortsätter man på inslaget spår lär det nog inte bli några problem. West Ham har inget nytt att rapportera om i laget.

Leeds började säsongen med att förlora mor Southampton med 3-1 borta, detta följdes sedan upp med förlust hemma mot Middlesbrough med 0-1, i senaste matchen vann man dock med fina 4-1 hemma mot Hull. Leeds fortsätter som man brukar göra och det är att blanda och ge. Laget är alldeles för ojämnt och bör få svårt att hänga med West Ham idag. Laget har inga större nyheter att rapportera om i laget.

West Ham jagar första hemmasegern och den är inte långt borta, West Ham är det bättre laget och bör kunna fixa hemmasegern relativt enkelt idag. Leeds är alldeles för ojämna för att kunna hota idag.

Lycka till.