Första spelet för min del sedan våren blev till sommar, och jag börjar med en match hämtad från engelska Carling Cup, där Championship-laget West Ham gästas av League Two-laget Aldershot. Klasskillnad eller skräll?

Match: West Ham – Aldershot
Tips: West Ham -1 (3-vals)
Odds: 1,95 @ Betsafe
Insats: 7/10 units
Spelstopp: 2011-08-24 20:45

Analys:

West Ham blev i fjol nedflyttade från engelska seriesystemes finrum, Premier League. Man fick, trots det, behålla många av nyckelspelarna i laget, framför allt Carlton Cole och Parker. Dessutom har man plockat in norrmannen John Carew, som i senaste ligamatchen mot Leeds visade sina kvalitéer som target-player och det utmärkta huvudspelet i straffområdet. Man borde ha vunnit den matchen, då man skapade en rad farligheter sista 20 minuterna i ledning 2-1, istället kom 2-2 som ett brev på posten strax innan matchens slut. Förutom att ta sig upp till Premier League igen, så tror jag att man kommer att satsa på cupspelet i hopp om att kamma hem någon titel…

För motståndet står idag League Two-laget Aldershot. De har inlett säsongen knackigt, och står efter fyra spelade omgångar på endast tre plockade pinnar. Dessa poäng togs dessutom i premiären mot svaga Bradford FC, och således har man nu noterat tre raka förluster. Sett till sin liga mätt så har man faktiskt ett godkänt försvarsspel, men det lär märkas idag att man ligger en bit under hemmalaget sett till kvalitet.

Jag tror att West Ham enkelt avfärdar Aldershot. Individuellt såväl som trupp, samt formen, så är man bättre i nuläget. Jag anser att oddset som erbjuds är godkänt, och jag testar det med en högre insats.

God spellycka,
/Blixt