En öppen historia som kan sluta lite hur som helst, jag har dock det klart för mig. Häng med.

West Brom – Everton
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.84 Pinnacle
Spelstopp: 2011-05-14 13:45

WB spelar i Premier League även nästa säsong mycket tack vare tränaren Roy Hodgson som lett laget riktigt bra under andra halvan av säsongen. Förlusten senast mot Wolves kom något oväntat och det var också något som fansen inte var nöjda med. 2-1-2 på dom fem senaste och i tabellen ligger man tryggt på en trettonde plats.

Everton som tog en vin seger hemma mot City senast med 2-1 ser ut att sluta på en sjunde plats denna säsong några poäng efter Tottenham vilket innebär att det inte blir något Europaspel nästa säsong. Man har spelat riktigt bra senaste tiden men uppryckningen kom lite sent då man inte hann ikapp Tottenham. 3-1-1 på dom fem senaste.

Sett till oddsen är matchen väldigt jämn och matchen är också en öppen historia. Båda lagen kan göra mål vilket man också visat i dom senaste matcherna, WB har också släppt in en del. Tidigare möten vittnar också om målrika historier. Jag tror också att vi idag kommer få sett ett antal mål vilket gör att jag lirar över 2.5 i denna match, två mål redan i halvtid är inte omöjligt och sedan rinner det iväg i andra.

Lycka till.