Bremen spelar för att hålla sig kvar i Bundesliga och möter här Hoffenheim som försöker nå Europa Leauge platserna. Hoffenheim är ofta inblandade i målrika drabbningar och ni som följer mig kunda inkassera en slant förra helgen på dem, nu är det dags igen!

Werder Bremen – Hoffenheim
Spel: Hoffenheim först till 2 mål
Odds: 2.20 @ Ladbrokes
Insats: 6/10
Spelstopp: 15.30

Werder Bremen har det jobbigt för dagen med 1 seger, 1 oavgjord och 3 förluster på lagets fem senaste matcher. Det är framförallt spelet på hemmaplan som har varit uselt med 1 seger på lagets 7 senaste matcher på hemmaplan. Senast spelade man 1-1 mot Schalke 04 vilket är starkt men innan det åkte man på stryk mot Wolfsburg med 1-3. Man har 6 poäng ned till nedflyttningsplatserna med 4 omgångar kvar så man är kanske inte oroliga över ramla ur men poäng i den här matchen vore givetvis värdefullt så räkna med att man vill framåt här. Bremen har en av ligans sämsta defensiver med 58 insläppta mål, 5 mål färre insläppta än dagens motståndarna Hoffenheim som är ännu sämre defensiv. Jag tror återigen på målrik tillställning men eftersom Bremen inte imponerar offensivt så känns spelet mycket spelvärt här. Senast blev Bremen krossade av Mainz med 3-0 och känslan är att man återigen åker på stryk här.


werder bremen        Hoffenheim log

Hoffenheim ligger nia i tabellen och har 7 poäng upp till Mainz som innehar den sista Europa Leauge platsen i Bundesliga. Det återstår 4 omgångar så ska Hoffenheim ha någon chans att nå dit så måste man vinna resterande matcher! Formen är mycket bra hos Hoffenheim som har 3 segrar och 2 oavgjorda på lagets fem senaste matcher och målproduktionen är fortsatt mycket fin! Offensiven med spelare Roberto Firmino, Salihovic, Volland och Anthony Modeste imponerar enormt! Man kan inte annat än imponeras av Hoffenheims ruskigt vassa offensiv som gjort 66 mål i årets Bundesliga, bara serieettan Bayern München och tvåan Dortmund har gjort fler. Man spelar alltid offensiv och underhållande fotboll vilket gör att oddset 2.20 på att man når 2 mål i matchen först känns mycket spelvärt här!

Werder Bremen får klara sig utan avstängde mittfältaren Zlakto Junuzovic här.
Hoffenheim får klara sig utan försvararen Andreas Beck som är avstängd här.

Summering:
En ska som gör det här spelet än mer spelvärt är att hemmalaget Werder Bremen snittar 2 insläppta mål per hemmamatch och de har som sagt en av seriens sämsta defensiver. Hoffenheim snittar 1.73 mål per bortamatch och är i mycket fin form för dagen. Jag tror man löser segern här och är först till 2 mål i matchen! De två senaste mötena mellan lagen har slutat 4-4 och 2-2…