Bremen har inte fått ordning på spelet efter uppehållet utan man radar upp förluster för dagen. Nu ställs man mot Hannover som inte trivs särskilt bra på bortaplan men som kan mycket i sina bästa stunder. Jag har hittat ett spel som tilltalar mig rejält!


Werder Bremen – Hannover
Spel: Över 3 mål i matchen 
Odds: 1.80 @ Pinnacle
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Bremen som ligger på tolfte plats har haft två tuffa matcher efter uppehållet. Den första matchen förlorade man på hemmaplan mot giganterna Dortmund med hela 0-5 och man blev rejält utbuade av hemmapubliken. I matchen efter mötte man Hamburg och den förlorade man med 3-2 men den matchen får ses som ett steg framåt för Bremen som bland annat tog ledningen tidigt i matchen. Som ni förstår så är lagets defensiv under all kritik och trots att man gör 2 mål framåt så förlorar man ändå. Det håller givetvis inte och nu ställs man mot ett Hannover som är jämbördiga med Bremen och då känner nog hela laget att man vill framåt för att vinna den här matchen!

Ni som följer mig vet att jag rekade Hannover även förra helgen och även där trodde jag på mycket mål vilket det blev. Hannover är ett sådant lag som ofta är inbladade i målrika matcher då man har en vass offensiv samtidigt som lagets defensiv inte är särskilt stabila. Man inledde året med att förlora borta mot Schalke 04 med hela 5-4 och nu senast blev det en 2-1 seger hemma mot Wolfsburg. Man har liknande problem som Bremen har då man som sagt har en stark offensiv men tyvärr en genomusel defensiv som släpper in alldeles för mycket mål. Man har stora bekymmer i  bortaspelet då man har resultatraden 2-0-7 och 16-23 i målskillnad.


Får Hannover fira fler än en gång idag?

Lite statistik som talar för mitt spel här är att Bremen har spelat över 2,5 mål i matchen i 14 av sina 19 matcher den här säsongen och motståndarna Hannover är inte sämre dom utan dem är uppe i över 2,5 mål i matchen i 15 av sina 19 matcher den här säsongen i Bundesliga!

Werder Bremen  har lite bekymmer inför en här matchen då man har både kaptenen Clemens Fritz och Arnautovic avstängda. Lägg därtill skador på Füllkrug och Bargfrede. Positivt är att man får tillbaka mittältaren Aaron Hunt från skada. 
Hannover
har återigen bekymmer inför den här matchen då man får klara sig utan försvararna Cherundolo(15/0) och Schulz (8/1) plus att man har stort frågetecken kring mittfältaren Lars Stindl (14/2) som alla är skadade. Lägg därtill att man har mittfältaren Andre Hoffman och försvararen Pocognoli avstängda här plus att man fortsatt saknar Ya Konan som är iväg på Afrikanska mästerskapen! Som ni förstår har man stora bekymmer i laget inför det här mötet, inte minst defensivt!