Wawrinka ställs emot Troicki i den fjärde omgången och en Troicki i riktigt bra form får möta en Wawrinka som gör märkligt mycket misstag just nu.

  • Matchen : Wawrinka – Troicki
  • Liga : ATP Franska Öppna
  • Speltips : Troicki +7.0 games i matchen
  • Odds : 1.91 @ Betway
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 12.30

Stanislas Wawrinka ifrån Schweiz som jag rekade emot Chardy vann i tre raka set där trots att han inte gjorde något alltför stor väsen av sig. Den matchen var snarare så att Chardy hade problem att hålla sig i bollduellerna och Wawrinka vann i princip bara på Chardy’s misstag. Stanislas har som sagt inte imponerat i turneringen hittills och som jag skrev i förra reken så ser han helt enkelt trött ut, får inte alls mycket kraft i slagen förutom några enstaka gånger per match.

Viktor Troicki ifrån Serbien har imponerat på mig hittills i Franska Öppna, vinster över Dimitrov, Lajovic (ret.) och sedan Simon. Viktor är en spelare som spelar för att tvinga den andra spelaren till misstag samtidigt som han har en rätt duglig serve, hans grundslag går ut på att försöka slå hörn till hörn och bara få motståndaren att göra misstagen. Viktor har lyckats grinda sig till en placering som nummer 24 i världen på det spelsättet och jag tror att han kommer att fortsätta klättra en bit till om han fortsätter i denna stilen.

Viktor är avsevärt stabilare i spelet än dom tidigare motståndarna som Wawrinka har spelat emot hittills och jag tror att det kommer att visa sig, Viktor kan plocka set men annars tycker jag att detta handikappspelet känns bra!

Lycka till!

/Lidde