Här tror jag det blir en överkörning, Wawrinka åkte ut i andra omgången av Madrid’s Masters och lär vilja göra processen kort med Pere Riba som ramlade in i huvud turneringen, skiljer otroligt mycket i spelskicklighet emellan dessa tennis spelare.

  • Matchen : Stanislas Wawrinka – Pere Riba
  • Liga : ATP Rom
  • Speltips : Under 19.0 games i matchen
  • Odds : 1.83 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 15.00

Stanislas Wawrinka ifrån Schweiz är numera rankad trea i världen och han kan till och med vara högre upp när säsongen är slut för så mycket har han utvecklats. Han hanterar alla underlag på ett riktigt bra sätt och har fått en mentalitet som heter duga sen han anlitade Magnus Norman förra året. Han har utvecklat sin forehand och gör inte lika mycket misstag där som förut och nu på gruset får han mer tid för sin backhand att dirigera med sina otroligt fina vinklar som han lyckas bäst med i världen just nu.

Pere Riba ifrån Spanien är en spelare som normalt sett håller till på Challenger nivån, att han skulle försöka kvala in till Rom gjorde mig väldigt förvånad och ännu mer förvånad är jag att han lyckades med att snubbla in sig här i huvud turneringen också. Han tog mindre returnerings bollar än Querrey (som är totalt urusel på gruset) men lyckades ändå att vinna. I denna matchen så kommer han att möta en av världens bästa spelare, om Wawrinka spelar med självförtroende och vill göra matchen kort så kommer han att göra det för Riba ska inte vara i närheten att ta ett jämnt set.

Vi får tillbaka pengarna vid 19 games och då måste jag trycka till på detta, jag tror att Wawrinka släpper 5 games i denna matchen som max då han i princip inte spelade något förra veckan i Madrid. Nu gör vi processen kort Wawrinka!

Lycka till!

/Lidde