Kvartsfinaler i Masters turneringen i Cincinnati och  schweizaren Stanislas Wawrinka tar idag emot kanadensaren och ungtuppen Milos Raonic. Enligt mig så är oddsen väldigt skeva och Stan har mycket större chans än oddsen visar.

  • Matchen: Wawrinka – Raonic
  • Liga: ATP Masters Cincinnati
  • Speltips: Wawrinka att vinna matchen
  • Odds: 2.37 @ bet365
  • Units: 3/5
  • Spelstopp: 21.00

Stanislas Wawrinka ifrån Schweiz är en spelare som verkligen har hittat formen. Han har spelat enormt bra under veckan i Cincinnati och har slagit ut David Ferrer enkelt med 6-4, 6-1 sen slog han ut Nishikori som är en helt klart duglig spelare. Stan har visat under veckan att hans servar har fungerat grymt bra, han tappade knappt bollar i sin egna serve emot David Ferrer som är en av dom bästa returnerarna på touren och spelade ut han i spelet också. Hans forehand och backhand har varit galet bra i veckan och att slå ut Nishikori är bra då han är sjukt rörlig men han hann verkligen inte med i Stan’s tempo.

Milos Raonic ifrån Kanada har två vapen, sin första serve och sin forehand och jag måste säga att varken eller har varit som den ska. Han har inte servat så bra som han brukar och han brukar verkligen inte göra så mycket misstag med forehanden som han har gjort i veckan. Han har blivit breakad rätt så många gånger i veckan och det brukar han inte bli och det tyder på att han inte är i form just nu.

Om Stan spelar nära det han har gjort i veckan så ska han ta detta i två raka tycker jag för så bra har han varit och så ”dålig” har Milos varit.

Lycka till!

/Lidde