Wawrinka ifrån Schweiz går in i tredje rundan för att möta Sam Querrey ifrån Usa, jag tycker mig ha hittat ett spel.

  • Matchen – Wawrinka v Querrey
  • Speltips – Wawrinka att vinna matchen
  • Odds – 1.74 @ Ladbrokes
  • Units – 3/5
  • Spelstopp – 05.00

 

Stanislas Wawrinka ifrån Schweiz är en spelare med en enorm kapacitet, bara att han inte alltid har motivationen att plocka fram all den kapaciteten han har. Han har en enormt bra första serve och sedan en backhand som är riktigt bra, kan vara en av dom bästa i världen. Hans forehand är också väldigt bra, men hans backhand är något utöver det vanliga. Om den kommer igång så är han livsfarlig! Han är inte heller en spelare som tar ut sig enormt mycket första veckan men han vet att emot Querrey så måste han ta i så här kommer han att ta i och jag tror han passar Querrey rätt illa med sina offensiva slag.

 

Sam Querrey ifrån Usa var i final i Auckland där han förlorade emot Kohlschreiber och efter det har jag tyckt att han har verkat små sliten. Han gick vidare ifrån förra omgången pga att Brian Baker skadade benet och jag är inte säker på att Querrey hade tagit sig vidare annars. Han har inte alls servat nog bra för att kunna komma långt i denna turneringen. Han har en enorm första serve men Baker hade relativt lätt att få över dom servarna och vinna dom och Wawrinka är en mycket bättre returnerare än Baker.

Jag tror att Wawrinka kommer att vinna denna matchen och det här oddset är alldeles för högt för att man inte ska röra han.

Lycka till!

 

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba