Kvartsfinalerna i Chennai ska avgöras och i denna kvartsfinal ska det inte vara några frågetecken. Muller spelade inte så som det var tänkt mot Ymer, fick till en början in för lite första serve och Ymer spelade ett bra aggressivt spel. Stan förlorade endast tre gem i hela matchen mot Coric, grymt spel av Schweizaren!

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Chennai
  • Match: Wawrinka – Muller
  • Spel: Wawrinka -1.5 set
  • Odds: 1,75 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 14:00

Jag var inte speciellt imponerad utav Muller, han kom aldrig upp i en bra nivå och det blev för mycket misstag som Elias kunde ta till vara på. Dock så plockade han fram sin serve när den behövdes som mest och kunde vinna kontrollerat tillslut. Däremot är jag inte så säker på att han kommer att kunna stå pall mot Wawrinka, det blir ett helt annat spel och det är en sådan kontrast mot förra matchen som jag inte tror Muller kan hantera. Ser inte riktigt hur han kan justera sitt spel så det blir profitabelt mot Stan, hade det varit en snabbare bana hade det varit en annan sak.

Det är en långsammare bana än normalt på hardcourt och då är Stan mycket svårstoppad, det är på långsammare banor som han har mest kontroll och kan styra och ställa lite mer än vanligt. Det är ingen hemligt och förra året så vann han Chennai utan att tappa ett enda set. I Chennai så får han mer tid att förbereda sina långa slag och speciellt hans backhand som är ett rejält hot mot samtliga spelare och Muller måste kunna försvara sig mycket bättre imorgon om det ska bli någon skräll.

De har inte mött varandra tidigare men Stan har mötte Ivo en gång förra året och Stan vann enkelt med 2-0. Det är samma stuk på Muller och Karlovic och något dokumenterat hot är han inte.

Sett till förutsättningarna och den nivån respektive spelare håller så vinner Stan detta i två raka set mer än 57% av gångerna.