Wawrinka är inte den spelaren som gillar att ta ut sig den första veckan av Grand Slams och Kavcic kanske spelar sitt livs tennis, detta blir en jämnare match än vad oddsen pekar på.

  • Matchen : Wawrinka – Kavcic
  • Liga : US Open
  • Speltips : Över 33.5 games i matchen
  • Odds : 1.89 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 00.00

 

Stanislas Wawrinka ifrån Schweiz fick sitt stora genombrott när han vann Australian Open tidigare i år och nu så har han klättrat upp till en tredje plats på rankingen och det kan han tacka svensken Magnus Norman för. Magnus har fått in en vinnar mentalitet i Wawrinka som har gjort att han vill vinna varje match och nu går han inte in halvdant i viktiga matcher utan spelar för poängen. Wawrinka har en bra första serve, han har fått väldigt bra utdelning på den hittills i US Open dock så har grundspelet svajat lite grann dock så har han mött motståndare som har spelat väldigt bra och nu får han möta en till.

Blaz Kavcic ifrån Slovenien spelar sitt livs tennis just nu, han är i tredje rundan av US Open och har slagit ut Donald Young och Jeremy Chardy i tre raka set vilket är otroligt starkt. Kavcic har servat väldigt bra i vecken och har varit stabil i serven förutom första set emot Donald Young då han låg under med 4-0 men lyckades att vända. Hans grundspel sitter även nu och hans backhand och forehand spelar han väldigt flakt utåt i hörnen och pressar motståndarna till misstag eller får sedan ett enkelt vinnarslag på andra sidan om dom får över den.

Jag tror inte att Wawrinka går in för att krossa Kavcic, Wawrinka vill spara krafterna till andra veckan och jag kan tänka mig att det ser ut som i dom två första matcherna, onödigt jämnt.

Lycka till!

Följ mig på Twitter @Liddess för att jobba in spelen!