Jag spelar här en dubbel, två stycken grus matcher och jag ser två klara vinnare till ett väldigt bra kombo odds som jag väljer att investera i.

  • Matcherna : Volandri – Cervanek & Lajovic – Desein
  • Liga : Challenger Prague & Challenger Blois
  • Speltips : Volandri + Lajovic att vinna respektive match
  • Odds : 1.90 @ bet365
  • Units : 3.5/5
  • Spelstopp : 12.00 & 12.30

Filippo Volandri ifrån Italien är en spelare som i princip bara hämtar sina poäng på grus, han är uppfostrad på det och kan knappt spela på andra underlag. Han har en rätt så svag serve, både första och andra serven men väl i spelet så är han väldigt säker. Hans forehand och hans backhand gör han inte alls mycket misstag med och han spelar med mycket top spin vilket får bak spelarna i banan och sedan spelar han med mycket vinklar på slagen och får spelarna att springa tills dom gör misstag. Han hade en liten down period tidigare i år men nu har han kommit tillbaka och gjort det väldigt bra och han är en topp kandidat till titeln här i Prag.Han visade bra form i första matchen där han släppte två games emot Leonardo Kirche, ingen större spelare men starkt ändå.

Pavol Cervanek ifrån Slovakien är också en grus specialist men han har ett helt annorlunda spel jämfört med Volandri. Han spelar mycket mer på kraft och vill slå ut sina spelare, han har ingen större defensiv och därför lägger han all vikt på offensiven. Jag tror dock att det kommer bli svårt att ligga på offensiven hela tiden emot Volandri, han kan kontra rätt bra från defensiv till offensiv och han är säker i slagen. Cervanek fick kämpa i första omgången emot Estrella som är mycket sämre än Volandri

Volandri har 1-0 i möten och där vann han med 6-3,6-2.

———-

Dusan Lajovic ifrån Serbien är i storform, han vann förra veckan i Caltanissetta på gruset och där slog han bra spelare, Devvarmann och Haase är båda ATP spelare och han tappade endast ett set i den turneringen och det var i första omgången i tiebreak. Lajovic spelar med stort tryck men ändå en bra säkerhet och han är en enorm grus specialist, 24-9 i år på gruset visar en enorm form och en enorm kapacitet. Han har en bra första serve och bra grundslag, inga större svagheter på denna nivån.

Nils Desein ifrån Belgien är en spelare som mest trivs på hardcourt men gör framträdanden på gruset och gör det helt okej, dock måste jag säga att detta nog blir en uppgift som är alldeles för svår. Han har inte visat form på sistone, han vann dock i första omgången emot Trungelliti men den mannen gör numera fler plattmatcher än kanon matcher. Den största vinsten i år på gruset är emot Pere Riba och det var i början av Ribas comeback så den är inte så bra som man tror.

Jag tror att båda kommer att vinna komfortabelt och det bör dom verkligen göra men detta är en dubbel så vågar inte investera för mycket då allt kan hända.

Lycka till!

/Lidde