ATP Vina del Mar i Chile har inget imponerande start fält i år, relativt öppet för några spelare att ta hem denna turneringen i år.

  • Matchen : Filippo Volandri – Pablo Carreno Busta
  • Liga : ATP Vina del Mar
  • Speltips : Carreno Busta att vinna matchen
  • Odds : 1.73 @ William Hill
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 19.30

 

Filippo Volandri var med i Italiens Davis Cup lag i helgen som slog ut Argentina på bortaplan, dock var han inte med i någon match vilket inte är någon hög oddsare. Volandri är en spelare som varje år krigar Challenger touren och plockar poäng på gruset, där får han sina chanser att bolla ut motståndarna då dom gör mycket mer misstag än ATP spelarna. Dock nu så möter han en otroligt stor talang som har börjat göra bättre och bättre prestationer på hardcourt och pressa topp spelare vilket inte ens är hans bästa underlag. Volandri som har tourens lösaste andra servar tillsammans med Nieminen kommer få enorma problem i denna matchen.

Pablo Carreno Busta ifrån Spanien slog igenom förra året på ITF touren, tog sig upp på Challenger touren och gjorde resultat för att sedan ta sig upp på ATP touren och troligtvis har han bosatt sig dära. På gruset kan man påstå att han är kung, hela 70-12 i matcher hade han på underlaget. Han har ett spel som passar gruset, en riktigt bra defensiv men även en bra offensiv.

Jag anser att Carreno Busta kan bli ett farligt namn framöver för topp spelarna, speciellt på gruset och då ska Volandri plockas ner enkelt enligt mig.

Lycka till!

/Lidde