Efter ett par underhållande och svettiga kvartsfinaler går vi vidare och tar oss an semifinalerna där vi bland annat får se två fantastiska lag i Spanien och Frankrike. Spanien som slog Danmark med matchens sista kast medan Frankrike promenerade sig vidare mot Slovenien med god marginal. Enligt mig är detta en final före finalen då laget som går vidare ur denna kamp, till 95 procent, kommer ta hem guldet. Som jag tidigare sagt så tror jag på detta massiva och tunga Franska landslag och fortsätter att göra det. Häng med på mitt tips!

  • Match: Spanien – Frankrike
  • Spel: Frankrike -1,5
  • Odds: 1,94 @ unibet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 19,00

Börjar vi med Spanien så kan man konstatera och fastställa att man är obesegrade hittills, och det enda landslag som har samtliga vinster. Man har spelat en komplett handboll med blandade och mixade strategier, vilket är imponerande. Senast så hade man sin tuffaste match då man ställdes mot ett Danmark som radar upp världsspelare. Tittar ni till mina tidigare rekar så kan ni se att jag även rekade den matchen och tipset gick som jag trodde då Spanien kunde vinna med matchens sista kast. Canellas är mannen på allas läppar, men nu får man snabbt blicka vidare när man idag ställs mot det tuffaste motståndet i turneringen nämligen Frankrike. En tuff uppgift väntar och trots att jag gillar detta landslag så ser jag att chanserna är små till triumf!

Över till mitt favorit landslag, Frankrike, som rent ut sagt lekt sig vidare till semifinal. I åttondelen så slog man Argentina med hela 33-20 efter att ha roterat på i princip varje position. Man erhåller världsspelare som exempelvis Narcisse, Karabatic, Sorhiando och Omeyer, och det förvånar mig inte att man är så oerhört starka. I truppen har man fått in en vinnarmentalitet av guld och även de unga spelarna som kommer in och varvar av stor stjärnorna, spelar galant p.g.a. all självförtroende som finns inom laget. Senast avfärdade man Slovenien enkelt med 23-32 efter att även här roterat friskt. Idag ställs man mot det svåraste motståndet och man lär få det tuffare än vad man hittills fått. Trots det har man riktigt bra chans till vinst då man verkligen visat att man är bäst.

Jag har litat på Frankrike sedan detta VM har börjat och fortsätter att göra det som jag även tidigare nämnt. Man är klara favoriter idag och där av väljer jag att lira -1,5 då jag tror man löser en vinst på minst två bollar. Mitt tips till er blir alltså Frankrike -1,5 till en insats på strax över medel!