Vi fortsätter med slutspelstips och vänder oss till en jämn och på förhand underhållande match mellan Slovenien och Makedonien. Två lag som kommer från liknande situationer i gruppspelen där Makedonien hamnade på en andra plats medan Slovenien kom trea. Just nu ligger Slovenien på en lina på 1,81 medan Makedonien ligger på 2,40 vilket är ofattbart. Hade jag jobbat på spelbolagen hade jag satt linorna tvärtom, och förstår inte varför Slovenien har blivit favoriter. Jag klagar inte och väljer att ge er mitt tips om Makedonien!

  • Match: Slovenien – Makedonien
  • Spel: Makedonien rak vinst
  • Odds: 2,40 @ betsson
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19,00

 

Börjar vi med favoriterna Slovenien så kan man säga att det är ett ”vanligt” Slovenien med veteranerna Gajic, Zorman och Skuf i spetsen. Man har gått genom gruppspelet lite si sådär där man vunnit mot Vitryssland, Brasilien och Chile men förlorat mot Qatar och Spanien. Lite si sådär skriver jag endast p.g.a. man förlorade mot Qatar vilket jag anser är svagt. Utöver det så måste jag erkänna och säga att detta är ett svårbedömt landslag och även fast jag inte kan fatta att man är favoriter så säger jag inte att man är chanslösa i denna match mot sin kollega Makedonien. En underhållande och jämn match väntar oss!

Över till Makedonien och ska vi säga Kiril Lazarovs landslag. Makedonien har i mina ögon varit ett av utropstecknen i detta mästerskap hittills. Jag kan fortfarande inte glömma hur man krossade Tunisien i sin premiär match med hela åtta bollar. Grymt! Därefter har man vunnit samtliga matcher mot Iran, Bosnien och Österrike, tills man kom mot ett oöverkomligt motstånd i Kroatien och förlorade. Förlusten är inget att skämmas över då Kroatien är ett för bra motstånd. Idag möter man Slovenien och jag tror man har en god chans till avancemang. Kiril Lazarov som är detta landslagets stjärna behöver fortsätta att producera, och jag tvivlar inte på att han löser sina sju-åtta mål även idag!

Att Makedonien ligger i ett odds på 2,40 överväger för mig då jag anser att man har en chans på över 50% till vinst. Man har visat en fin form och är enligt mig ett bättre lag än Slovenien. Jag plockar rak vinst till en insats på medel!