VM-final och kan det bli mycket roligare? Enligt mig så kan det nog det, om ett annat landslag än Qatar hade spelat. Som ni kan se så är det Frankrike mot Qatar och jag ser bara en klar vinnare här, vilket är lite tråkigt då det trots allt är final och det förväntas vara en rolig match. Jag hittar istället två spel som jag i princip MAX-spelar, och förlitar mig ännu en gång på maskiner från Frankrike. Häng med på min Frankrikekoll!

  • Match: Qatar – Frankrike
  • Spel1: Frankrike över 27,5 mål
  • Odds: 1,78 @ unibet
  • Insats: 9/10 units
  • Spel2: Frankrike över 13,5 mål HT
  • Odds: 1,75 @ unibet
  • Insats: 9/10 units
  • Spelstopp: 17,15

Euro, Dollar, Kronor eller Pund, det spelar ingen roll huvudsaken är att Qatar är i en VM-final. Världen visar allt mer att pengar kan köpa vad som helst och det får vi se även handbollen där ett uppköpt landslag som Qatar är med i en VM-final. Under vägen så har man slagit Österrike, Tyskland och Polen vilket ändå är imponerande. Man lever på de inköpta spelarna och jag syftar främst på de två fantastiska målvakterna Saric och Stojanovic. Avgörande räddningar och kontringskast har fått laget att gå från succé till succé. Man måste även nämna Markovic och Capote på niometer som är lagets stora skyttar. Idag tror ändå att denna fantastiska svit får ett stopp då man möter ett oöverkomligt motstånd i Frankrike, och trots allt snack om domar mutningar så tror jag att man inte har någon chans!

Går vi över till Frankrike så tror jag inte jag behöver säga något till de som följt mig under detta VM. Vartenda tips jag skrivit om Frankrike har i princip gått in och jag ligger även på ett långtidsspel som kommer bli succé efter dagens match. Man dominerar handbollen i världen och detta landslag är fantastiskt. Karabatic, Narcisse, Barachet, Giogou, Joli, Sorhiando, Omeyer, vad mer ska jag nämna för att man ska bli övertygad? Senast slog man Spanien efter att ha kontrollerat matchen från start till slut. Idag möter man Qatar som man vanligtvis lär krossa, och mitt tips går åt det hållet!

Mitt tips kan man nog lista ut och jag nästan MAX-spelar. Att Frankrikes mål-lina endast ligger på över 27,5 mål är jag oerhört nöjd med tanke på att Qatar exempelvis släppte in 29 mål mot ett lag som Polen. Det lär rinna undan här och denna lina plockas direkt. På denna lina tillägger jag Frankrike över 13,5 mål i halvtid med liknande insats!