Då var det dags för VMs sista matcher och vi börjar med en match om tredjepris och brons i turneringen där vi får se Polen ställa sig mot Spanien. Jag är ganska besviken på detta VM då vi får se två ganska självklara vinnare i både finalen samt denna match. Men det stoppar oss inte från att spela och jag hittar ett riktigt bra tips då det skiljer stor skillnad klassmässigt mellan lagen. Häng med!

  • Match: Polen – Spanien
  • Spel: Spanien -2,5
  • Odds: 1,78 @ unibet
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 14,30

Börjar vi med Polen så kan man konstatera att man helt klart har gått över allas förväntningar. Man står i en match om tredjepris efter att ha förlorat mot Qatar och det får man vara mer än nöjda med. Kollar vi lite närmare på matchen mot hemmanationen Qatar så går det ett rykte om att allt är korrupt och att Qatar köpte domarna. Jag utgår inte ifrån det och kollar istället på spelet vilket inte var något imponerande. Man spelar ett segt och ganska tråkigt uppställt spel då man har storväxta gubbar på varje position. Innan semifinalen mot Qatar så slog man ut Kroatien, och de som kunde se matchen, kunde även se hur Kroaterna föll in i Polens tempo och det är en fälla man inte får sjunka in i. Idag ställs man mot Spanien och i mina ögon har man inte en chans.

Över till Spanien och ett landslag som tillsammans med Frankrike är mina favoriter. Dessa två landslag kan man enkelt och ärligt säga är de två bästa landslagen i världen. Senast förlorade Spanien alltså mot just precis Frankrike vilket inte är något att skämmas över. Man bjöd upp till en riktig match och fick tillslut se sig besegrade med marginal. Innan denna semifinal hade man bara massa vinster och jag tror man fortsätter på samma spår även idag. Polen som enligt mig inte är något topp-landslag lär få det riktigt svårt när dessa snabba och skickliga Spanjorer ångar på.

Så vad blir mitt spel? Då linan på Spanien endast ligger på 1,35, får vi ta oss till handikappslinorna istället där jag hittar ett riktigt bra spel. Spanien som jag tror kommer köra över Polen med god marginal lär fixa en handikappslina på -2,5 och jag plockar direkt. Insatsen ligger på strax under max!