En ny dag och nya möjligheter till nya vinster och idag får vi se en match mellan två länder som har en hel del historik bakom sig, nämligen Polen och Ryssland. Bägge lagen kommer från liknande sitsar där man har en seger och en förlust i tidigare omgångar. Spelbolagen skriver in Polen som favoriter då de ligger i oddset 1,61 vilket jag tycker är missvisande eftersom lagen enligt mig erhåller i princip samma kvalité. Jag skippar som så många gånger förr 1-X-2 markörerna då vi fortfarande är inne i det första gruppspelet och alla topplagen väljer att vila sina storstjärnor och spela på orden ”så mycket det räcker”. Istället väljer jag målskyttelinorna som jag tidigare har ett facit på fem vinster på sju tips. Häng med!

Då jag valt att reka om målskyttespelen så hittar jag hela tre respektabla och trovärdiga tips som bara måste ut till er läsare, så istället för att gå igenom de olika lagens prestationer så riktar jag mig in på de olika målskyttarna.

I det Polska landslaget får vi se en rad med bra skyttar men jag har valt att lyfta fram Michal Jurecki i rampljuset. Han har hittills varit Polens starkaste skytt och spelare i anfallsspelet vilket man kan se i statistiken då kan gjorde fem baljor mot Tyskland respektive fyra bollar mot Argentina. Nu ligger han i en lina på över 3,5 mål som jag anser är lite för lågt eftersom han redan har slagit denna lina två av två gånger tidigare i detta mästerskap. Men jag tackar och bugar för det och plockar linan till en insats på strax under max!

Spel1: Michal Jurecki – över 3,5 mål
Odds: 1,75 @ unibet
Insats: 8/10 units

Vänder vi oss till det Ryska landslaget så finns det två spelare som sticker ut helt och hållet, och det är Timur Dibirov och Konstantin Igropulo. Dessa två spelare bär det Ryska landslaget till nya framgångar och senast mot Tyskland gjorde man fem respektive sex baljor vardera. Bägge ligger på en lina på över 4,5 mål. Jag kan inte skildra dem åt och väljer att plocka båda linorna, dock med en högre insats på Dibirov som trots allt är en kantspelare och älskar att straffa motståndare på snabba kontringar.

Spel2: Timur Dibirov – över 4,5 mål
Odds: 1,85 @ unibet
Insats: 7,5/10 units

Spel3: Konstantin Igropulo – över 4,5 mål
Odds: 2 @ unibet
Insats 5/10 units

Spelstopp: 17,00