Då var det dags för den tredje omgången och därmed lagens tredje match där Österrike och Tunisien drabbas samman. Två lag som verkligen behöver poäng då man vill ta sig vidare till nästa runda och det med så mycket poäng som möjligt. Tunisien har två raka förluster medan Österrike kommer från en fin seger senast. Jag väljer att skipa 1-X-2 markörerna och förlitar mig på målskyttespelen som varit så lyckade den senaste tiden. Igår satt 2/2 och idag hoppas vi på att Viktor Szilagyi och Mosbah Sanai löser ännu två vinster åt oss!

För att få en liten sammanfattat bild av bägge lagen så spelar man i en grupp där Kroatien, Bosnien, Makedonien och Iran finns med. Det dessa lagen har gemensamt är att man mött Kroatien som är favoriter till att ta hem detta gruppspel, och man gick ifrån banan med 0 poäng där. Ser vi till lagens andra match så kan man säga att Österrike har gjort ett bra intryck på mig och vann senast mot Bosnien med 23-21 efter att målvaktsspelet funkat och stängt igen totalt. Tunisien däremot åkte på stor förlust mot Makedonien med 33-25 och jag var rent ut sagt besviken på deras spel. Man hämtade sig dock snabbt och kunde ändå ge Kroatien en bra match trots förlust.

Efter att ha sett dessa två nationer uppträda så förväntar jag mig en tuff och jämn match med en hel del kämpaglöd. Som vi även kan se på oddsen så är det oerhört jämnt och jag förlitar mig istället på målskyttespelen som så ofta är pålitliga. Jag vänder där av till Österrikes trupp och väljer att lira på en spelare som ofta gillar att ta initiativ och skjuta, nämligen Viktor Szilagyi. Szilagyi spelar för tillfället i Bergischer HC och är framförallt en spelare med en hel del rutin. Han har en riktigt bra handled och älskar att skjuta i avgörande lägen vilket överväger för mig. Linan idag ligger på över 4,5 och till ett riktigt fint odds vilket jag plockar direkt!

Eftersom vi endast bjuds på en kvällsmatch idag så bjuder jag på ett till målskyttespel och mannen jag tror på är Mosbah Sanai. Efter att ha sett dessa två matcher så kan jag inget annat än att lira honom. Han tar på sig ansvar och skjuter väldigt mycket både underhandskott så som hoppskott. Att linan ligger på över 4,5 låter rimligt och den plockas direkt!

Spel1: Viktor Szilagyi över 4,5 mål
Odds: 1,95 @ unibet
Insats: 7/10 units

Spel2: Mosbah Sanai över 4,5 mål
Odds: 1,70 @ unibet
Insats: 7/10 units

Spelstopp: 19,00