Som man kan se på spelaspels hemsida så finns det en hel del handboll, och jag fortsätter att langa mer tips då vi bjuds på hela elva matcher på en dag som denna. Inför detta VM så kan man konstatera att det finns fyra storfavoriter till att ta hem titeln och det är Frankrike, Danmark, Spanien och Kroatien. Där av är det usla odds på dessa landslag som vi får se idag när Kroatien möter Österrike och står i 1,17 på rak vinst. Jag skippar därmed 1-X-2 markörerna och hittar ett riktigt bra och intressant tips på Unibet. Häng med!

  • Match: Kroatien – Österrike
  • Spel: I.Cupic över 5,5 mål
  • Odds: 2,10 @ unibet
  • Insats: 7,5/10 units
  • Spelstopp: 17,00

Kroatien åker till detta mästerskap med revanschlust och jag skulle tycka synd om Österrike om jag var en supporter. Oddsen som spelbolagen visar speglar matchen och jag ser bara ett scenario och det är att Kroatien plockar hem två goa poäng. Man har i tidigare mästerskap varit topp tre-fyra och med det spelarmaterial som man erhåller så kommer man vandra igenom denna första runda. Man spelar en ”juggehandboll” med finesser och fart, och nöter ner sina motståndare. I medgång är man bland de bästa i världen men däremot i motgång knackiga vilket är deras akilleshäl. Som jag tidigare nämnt så har man riktigt bra spelarmaterial men jag måste ju bara nämna den som blev utsedd till världens bästa handbollspelare och det är Domagoj Duvnjak. Duvnjak spelar för tillfället i Kiel och är en ledande faktor till om detta Kroatiska landslag ska lyckas. I föreberedelserna såg han och resten av truppen mjuka och fint ut då man totalt sopade hem fyra av fyra träningsmatcher. Serbien i ett dubbelmöte med totalt 69-58, men även Turkiet med 22-32 och Holland med 35-24.

Då 1,17 är för litet odds för att lira så väljer jag att spela ett målskyttespel som jag stötte på. Ivan Cupic som är en kantspelare av rang, och anses vara en konkurrent bland de bästa runt om i världen ligger på en lina på över 5,5 mål. Personligen så följer jag det Kroatiska landslaget väldigt mycket och då jag vet att man använder kanterna i sitt spel mycket samt att han även är första straff-skytt så finner jag detta överspel mycket pålitligt. I dubbelmötena mot Serbien i träningsmatcherna så slog han denna lina enkelt och då man idag möter Österrike som är ett svagare motstånd är Serbien så lär han slå denna lina ännu en gång. Jag lirar därmed Ivan Cupic över 5,5 mål till en insats på över medel!