Efter att lagen har gått igenom deras premiärmatcher så kan man pusta ut och släppa lite på trycket och gå vidare. Dessa två landslag, Frankrike och Egypten, kommer från två enkla och sköna segrar mot Tjeckien respektive Algeriet. Frankrike som i princip varje match blir storfavorit är även det idag och ligger på en lina på 1,08 vilket är uselt spelvärde. Då mina målskyttespel har gått så lyckade i sådana här mästerskap så fortsätter jag och hittar ett riktigt fint odds. Mot ny seger!

  • Match: Frankrike – Egypten
  • Spel: N. Karabatic över 4,5 mål
  • Odds: 1,75 @ unibet
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 19,00

Ser vi till Egyptens situation så kan man säga att det är positiva tankar och miner i truppen efter att man öppnat turneringen på bästa sätt. Man slog Algeriet enkelt med 20-34 och kunde snabbt ladda batterierna inför detta mötte. Inför detta VM har man inte haft några stora förväntningar och man krigar för att ta sig vidare till nästa runda. Lagets stjärna är Ahmed El Ahmar som vid vissa tillfällen kan blixtra till och vara riktigt bra. Utöver det ska jag inte orda för mycket om Egypten då man i mina ögon inte har någon chans att hämta något i denna match.

Då mitt målskyttespel går till en spelare i det Franska landslaget så väljer jag att titta lite närmre på dem. I sin förra match d.v.s. premiärmatch så slog man Tjeckien relativt enkelt och komfortabelt med 30-27. Som alla vet så har Frankrike en av världens bästa trupper där man både har ett enormt bra spelarmaterial men även en lysande lagmoral och alla kämpar för varandra. Man är vana att ständigt vinna och har en vinnarskalle som är på topp. I min förra rek angående Frankrike, rekade jag om att Nikola Karabatic skulle näta mer än 4,5 gånger vilket han löste då han gjorde hela sju baljor. Idag ligger linan på exakt samma odds och det är riktigt förvånande då man möter ett sämre landslag än Tjeckien. Jag kommer lita Karabatic och denna lina ända tills jag missar för han är trots allt världens bästa spelare och spelar konstant i detta Franska landslag!

Som jag tidigare nämnt i mina rekar så leder han detta landslag och kan spela både anfall och försvar, vara en spelfördelare och målskytt vilket gör honom till komplett. Hade jag jobbat på något spelbolag hade jag lagt en lina på att han inte ska lösa över 4,5 till ett odds på 1,75 och inte tvärtemot som vi får idag. Jag plockar direkt utan att tänka och lägger en insats på strax under max!