Ännu en ny dag och vi bjuds på nya åttondelsfinaler där bland de regerande EM-mästarna Frankrike ställs mot outsidern Argentina. Frankrike som i mina ögon har sett riktigt starka ut vann sin grupp stabilt medan Argentina har överraskat och ses i denna stund som en mini skräll i detta mästerskap. Ett av lagen är klara favoriter vilket är helt rätt, men frågan är löser man uppgiften? Jag har ett tips som lockar!

  • Match: Frankrike – Argentina
  • Spel: Frankrike över 28,5 mål
  • Odds: 1,86 @ betsson
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 19,00

Börjar vi med Argentina så kan man helt klart konstatera och säga att man har spelat en handboll som överträffar mångas förväntningar. För att få en liten överblick så kan man först och främst säga att man varit med i den svåraste gruppen tillsammans med lag som Danmark, Tyskland, Ryssland, Polen och Saudiarabien. I sin premiär match skrällde man och fick med sig ett oavgjort resultat mot Danmark  vilket är riktigt stort. Därefter hade man en tung period med förluster mot Polen och Tyskland för att sedan kunna besegra Ryssland och ta sig vidare till en åttondelsfinal. Man ställs i denna åttondel mot ett favorit tippat Frankrike och chansen till avancemang är oerhört liten trots tidigare prestationer. Ska vi se en positiv sak så är det att man inte spelar med någon press överhuvudtaget och har inget att förlora. Ut och lira, och hoppas det räcker till!

På andra sidan planen står maskiner, giganterna, mästarna Frankrike. Nu kanske jag tar i lite men man kan inte hysa för lite respekt för detta landslag. År efter år presterar man och levererar nya fantastiska placeringar. Man tog sig vidare som etta i sitt gruppspel efter att ha gått på halvfart mot Sverige senast och vann tillslut med 27-25. Karabatic fortsätter ånga på och leda detta landslag. Det finns en hel del andra stjärnor i exempelvis Omeyer, Narcisse och Giogou. Idag möter man trots allt ett mycket enklare motstånd som man enligt mig bör vinna mot i 49 av 50 fall.

Så vad ska man lira? Frankrike ligger i ett odds på 1,14 vilket är värdelöst. Jag väljer istället att förlita mig på att de gör en hel del mål mot ett så pass svagt motstånd som Argentina, och lirar istället Frankrike över 28,5 mål. Karabatic och gänget löser denna vinst åt mig. Insatsen ligger på en insats på strax över medel!