Den holländska ligan närmar sig sitt slut och den sista omgången ska spelas igång. En hel del viktiga matcher väntar varav en för Vitesse som tar emot Utrecht. Vitesse som fortfarande har chans till en Europa League plats kommer spela maximalt med Utrecht inte har något att spela för och motivation saknas. Med tanke på klass och form bör Vitesse ta hem detta enkelt och jag lirar. Häng med!

  • Match: Vitesse – FC Utrecht
  • Spel: Vitesse -2
  • Odds: 2,02 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 14:30

Ser vi till Utrechts situation så ligger man i mittenskiktet med 40 inspelade poäng och kan varken avancera uppåt eller nedåt till något hotande. Ser man till de senaste matcherna så har man spelat okej och har två raka vinster följt av ett oavgjort resultat. Vinsterna kom mot Twente och GA Eagles och det oavgjorda resultatet mot Excelsior. Oberoende av det så har man inte motivation till dagens möte där man bland annat möter ett av de bästa lagen i serien. Här har man ingen chans och det lyser nederlag!

Över till målglada Vitesse som kommer till den sista omgången med fullt självförtroende efter ett antal fina resultat på sistone. En vinst på bortaplan mot Feyenoord med 1-4 senast visar bara på vilken klass man erhåller. Innan det förlorade man mot Den Haag med 1-0 för att vinna mot Excelsior med 3-0 samt Dordrecht med 1-0. Tittar man till tabellen så har man allt att spela för medan Utrecht inte har något. Man även det tredje mest målglada laget efter ettan och tvåan, PSV och Ajax. Ettan känns säker!

Så vad blir mitt lir? Då Vitesse är så pass stora favoriter väljer jag att lira en handikappslina på -2 där man vid tvåmålsvinst får tillbaka pengarna. En ganska hög lina, men med tanke på förutsättningar samt klass så är man kapabla till detta. Insatsen får ligga på medel!