Serie B och match mellan Lanciano och Cagliari där båda kommer från dåliga matcher med dåliga resultat, allra värst för Lanciano som förlorade med 4-1 mot Novara borta. Dessutom har man tunga avstängningar till denna match som man inte skojar bort. Cagliari fick bara 1-1 hemma mot jumbon Como och kräver såklart revansch här. Även dom har en avstängning men har desto bredare trupp så märks inte lika mycket. Bortalaget borde ha superchans här ändå, men vågar man lira den raka 2an?

  • Virtus Lanciano – Cagliari
  • Spel: Cagliari över 1.5 mål
  • Odds: 2.04 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 18.30

Virtus Lanciano kommer alltså från en förlust med 4-1 borta mot Novara. Det är väl inte så mycket att säga om egentligen då man är ett riktigt uselt bortalag, sämst i serien. Sen hade man otur att få rött kort som ställde till det och så vidare. Men ändå, man släppte in 4 bollar. Och då tycker jag Cagliari har betydligt vassare offensiv än vad Novara har. Sen är Lanciano betydligt bättre på hemmaplan där man tagit 13 av sina 14 poäng. Men man har å andra sidan har matcher som Salernitana, Como, Latina, Spezia och Ascoli som ju ligger på under halvan så inte undra på att det gått så bra på hemmaplan. När man mötte Crotone som ligger precis vid Cagliari så var man det sämre laget men lyckades knipa 1 poäng i slutet av matchen.

Nu saknar man dessutom ordinarie vänsterbacken Carlo Mammarella och ordinarie mittfältarna Armin Bacinovic och Domenico Di Cecco vilket är tre tunga avbräck för bottenlaget Lanciano. Man saknar även ordinarie backen Federico Amenta och ordinarie mittfältaren Ze Eduardo som är skadade, även dessa är tunga avbräck. Och såklart är detta ett slag på defensiven då alla har sin del i det defensiva arbetet.

Virtuslanciano    Cagliari

Cagliari gjorde en sisådär match hemma mot jumbon Como senast och fick bara 1-1, såklart ett misslyckande då det bara var 3 säkra poäng ju. Nu lär man dock komma ut revanschsugna som bara den vilket ju Lanciano då får sota för. För annars har Cagliari visat bra form på sistone och slog matchen innan Como ut ett Serie A-lag ur Coppa Italia. Nä jag tror absolut att man tar sig samman och gör en bättre insats än senast. Då borde såklart en seger ligga nära till hands här. Men jag vågar dock inte lita på defensiven för fem öre då det är akilleshälen i detta lag men offensiven däremot ser bra ut och man har riktigt bra manskap framåt.

Man har mittfältaren Marco Fossati avstängd efter att ha fått rött kort senast. Sedan tidigare saknas även mittfältaren Daniele Dessena. Men det är nog mer ett slag för defensiven än offensiven. Annars så ser det bra ut och man har ett starkt lag offensivt till denna match. 2 mål borde man ju bara kunna peta in mot ett decimerat hemmalag för normalt sett så är man så mycket bättre än Lanciano.

———————————————————————————————————————————————————–

Virtus Lanciano kommer från en tung förlust med 4-1. Det blev inte bara förlust utan man tappade spelare som är avstängda nu, och det är TRE tunga avbräck. Man har även två tunga avbräck till som är skadade. Och samtliga är dåligt för defensiven. Man ska inte luras av hemmastatistiken då man mött ganska enkelt motstånd. Cagliari gjorde ingen bra match senast, men annars så har man visat bra form på sistone och kommer man bara upp i nivå så ska ett decimerat bottenlag städas undan hyfsat lätt. I alla fall så borde man kunna knoppa in 2 baljor. Cagliari har också avstängning men har dock bättre täckning tycker jag. Offensiven dock intakt och jag känner mig trygg ändå. Jag spelar Cagliari över 1.5 mål till oddset 2.04. Insatsen är strax över medel. Avanti Cagliari!

/ L’orso